Κοκκινομάλλα, έτοιμη για GNTM: Η εντυπωσιακή κόρη της Αφροδίτης του «Άκρως Οικογενειακόν» σαρώνει στο TikTok μαζί με τη μαμά της (Vids)

Κοκκινομάλλα, έτοιμη για GNTM: Η εντυπωσιακή κόρη της Αφροδίτης του «Άκρως Οικογενειακόν» σαρώνει στο TikTok μαζί με τη μαμά της (Vids)

Είκοσι χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν περάσει 20 χρόνια απ΄όταν η Μαρούσα Στρογγυόγλου, υποδυόταν την Αφροδίτη, κόρη του δικηγόρου, Αλέξανδρου Θεοτοκάτου (Γιάννης Μπέζος), στην ομολογουμένως επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν». Η συγκεκριμένη σειρά παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση τη διετία 2001-2003. Η Αφροδίτη, δίδυμη αδερφή του Ερμή, αποτελούσε έναν από τους περισσότερο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς που είναι γνωστή ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια αργότερα μέσα από τις επαναλήψεις.

Η  Μαρούσα Στρογγυόγλου, παρόλο που στη σειρά υπόδυόταν την μαθήτρια Λυκείου, ωστόσο ήταν ήδη 25 ετών. Σήμερα, αγνώριστη η ίδια σε σχέση με εκείνη την εποχή,  δε διστάζει  να εμφανιστεί στο ΤΙΚΤΟΚ με την κόρη της, η οποία κυριολεκτικά σαρώνει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με κόκκινο look στα μαλλιά της, φαίνεται πως είναι έτοιμη να πάρει μέρος στο GNTM…

Δείτε τα βίντεο του ΤΙΚΤΟΚ:

@faidrakayyyexoume arghsei♬ original sound – ?

@faidrakayyy♬ оригинальный звук – ♱

@faidrakayyycats>>>everything else♬ original sound – ?.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.