Χαμός με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Sky Express - Tα viral tweets και memes μετά τα οργισμένα stories κατά της αεροπορικής εταιρίας (Vid)

Χαμός με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Sky Express – Tα viral tweets και memes μετά τα οργισμένα stories κατά της αεροπορικής εταιρίας (Vid)

Εξοργισμένη η Ζέτα με τη γνωστή αεροπορική..

Άνω-κάτω έκανε τη Sky Express η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία λόγω αργοπορίας τριών λεπτών στο check-in έχασε την πτήση της για Σάμο, όπου θα ταξίδευε για γάμο καλού της φίλο.

Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», φανερά εξοργισμένη με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους υπαλλήλους της γνωστής αεροπορικής εταιρείας, προχώρησε σε μία σειρά από stories στα οποία περιέγραφε όσα συνέβησαν, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν στο αεροδρόμιο αρκετή ώρα πριν και πως λίγο πριν την πτήση της αποφάσισε να επισκεφτεί την τουαλέτα με αποτέλεσμα η πύλη να κλείσει κι εκείνη να μείνει εκτός, καθώς -όπως χαρακτηριστικά λέει- δεν υπήρξε σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η Sky Express στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη -όπως καταλαβαίνετε- και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω! Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ‘ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1 λεπτό να μην το έχω κι αυτό στο νου μου’. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

Λέω ‘παρακαλώ για τη Σάμο;’. Μου λένε ‘το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν’, λέω ‘μα είμαι 20 λεπτά πριν εδώ’. ‘Όχι, είναι και 43 λεπτά’ μου απαντούν ‘έχετε αργήσει 3 ολόκληρα λεπτά’. Λέω ‘κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα’. Μου απαντούν λοιπόν, ‘δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση’. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση.

Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου. Κάνω λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο.

Η Sky Express όχι, δεν τα κάνει αυτά. Μπήκα λίγο στο site, έψαξα κι είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε έχω κάνα δύο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια, σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στη Sky Express. Γιατί άλλα last call τα άκουγα, όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί. Δεύτερη απορία. Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ ο πελάτης σας να ενημερωθώ;».

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter έκαναν πάρτυ…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.