«Big Brother» με αέρα Ανδρέα Μικρούτσικου: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Ζητούν το τέλος του «Big Brother» – Το εμετικό σχόλιο του Κρητικού παίκτη που ντροπιάζει τον ΣΚΑΪ (Vid)

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς κι όμως, ειπώθηκε.

Δεν υπάρχουν λόγια για όσα ακούστηκαν στο live streaming του Big Brother.

Την αποπομπή παίκτη από το σπίτι του «Big Brother» ζητούν εξαγριωμένοι οι χρήστες των social media που παρακολουθούν το παιχνίδι διαδικτυακά, υποστηρίζοντας πως είναι εξοργιστικό και ντροπιαστικό να ακούγονται τέτοια πράγματα με… τις ευλογίες του καναλιού.

Τι συνέβη;

Στο live streaming ακούστηκε o Κρητικός Αντώνης Αλεξανδρίδης μιλώντας με του δίδυμους παίκτες να επικροτεί και να προτρέπει συμπαίκτες του στις αποτρόπαια πράξη του βιασμ0ύ αν κάποια αντιστέκεται, «για να αδειάζει το πακέτο».

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», είπε χαρακτηριστικά, με τους χρήστες του Twitter να ζητούν την άμεση αποβολή του από το παιχνίδι!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μάλιστα, απάντησε σε μήνυμα follower της ο οποίος την προέτρεψε να δει το βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα, με την ίδια να απαντά πως για το συμβάν έχουν ήδη ενημερωθεί τόσο ο Χάρης Βαρθακούρης όσο και η παραγωγή του ριάλιτι.

Την ίδια ώρα, ένα νέο hashtag έχει κάνει την εμφάνισή του προκαλώντας πονοκέφαλο στον ΣΚΑΪ. #cancelbigbrothergr ζητούν οι χρήστες του Twitter με το θέμα να έχει πάερει τρομακτικές για τον σταθμό διαστάσεις…

Το εν λόγω hashtag μετρά ήδη 3,5 χιλιάδες tweets.

Άραγε θα υπάρξει άμεση αντίδραση του ΣΚΑΪ;

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Κρητικό του Big Brother μετά την ατάκα-ντροπή

Διαβάστε ακόμα: Το πλάνο που δεν θα παιχτεί στον ΣΚΑΪ: Παίκτης στριμώχνει ερωτlκά τον Θέμη στο «Big Brother» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.