«Άστο ρε φίλε!»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης «δίκασε» τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα της ομοφυλοφιλίας (Vid)

«Άστο ρε φίλε!»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης «δίκασε» τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα της ομοφυλοφιλίας (Vid)

«Σφάξιμο» με το βαμβάκι. Μπορεί και όχι…

Στο πλατό της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το Σάββατο ο Γιώργος Καπουτζίδης, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για σειρά θεμάτων.  Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και τις κοινωνικές αλλαγές για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τις θέσεις του Γιώργου Λιάγκα.

«Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει (σ.σ. για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα) είναι να γίνουν συζητήσεις ουσιαστικές στην τηλεόραση. Γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητάνε την άλλη μέρα και αλλοιώνουν όλο αυτό που έχεις πει. Θυμάμαι πως είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει, «εάν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω παιδί». Την άλλη μέρα βλέπω τίτλο στις εφημερίδες και σε όλα τα sites, «θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί». Λέω, ποια είναι αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη που βγήκε έξω και ψάχνει να βρει άντρα», είπε και συνέχισε:

«Πας να πεις δηλαδή κάτι και αλλοιώνεται τόσο που χάνεται η ουσία. Οπότε νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό. Ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, που έχουν τη γνώση, που έχουν την κατάρτιση».

«Έβλεπα τον Λιάγκα που που μαζί με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών μιλούσαν ένα τέταρτο για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε… άστο! Και ο Λιάγκας πια είναι σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία, λες και προσπαθεί να τελειώσει τη β’ Γυμνασίου 15 χρόνια και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει καλά… άστο ρε φίλε! Θα μιλήσει κάποιος άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ;», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.