«Με έλεγε μωρό του, με πήγε σε λάθος δρόμο»: Η καταγγελία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για οδηγό ταξί - Όσα περιέγραψε (Vid)

«Με έλεγε μωρό του, με πήγε σε λάθος δρόμο»: Η καταγγελία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για οδηγό ταξί – Όσα περιέγραψε (Vid)

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από το περιστατικό η παίκτρια του GNTM.

Για την ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία της με οδηγό ταξί, μίλησε μέσω του Tik Tok, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Όπως ισχυρίζεται η παίκτρια του GNTM, πήρε ένα ταξί ώστε να τη μεταφέρει κάπου και ο ταξιτζής την αποκαλούσε «αγάπη μου» και «μωρό μου». Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια σχετικά με το περιστατικό, «ήθελα να του κοπανήσω το κεφάλι».

Αναλυτικά είπε:

«Αφού με έχουν ακυρώσει όλα τα ταξί, επιτέλους κάποιος το δέχεται. Με το που έρχεται το ταξί είναι ένας τύπος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”. Του μιλάω στον πληθυντικό εννοείται για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου με τι ασχολείσαι, αχ αγάπη μου εσύ”. Του λέω “με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά, θα προτιμούσα να με αποκαλείται με το όνομά μου”.

Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι όταν με έλεγε “αγάπη μου”».

Δείτε το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο Tik Tok:

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Garifalia.kalifoni♍️

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.