Οι «εχθροί» ξανάγιναν κολλητοί: Ανατροπή μεγατόνων για τους 2 πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star

Οι «εχθροί» ξανάγιναν κολλητοί: Ανατροπή μεγατόνων για τους 2 πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς.

O νικητής του Survivor 2022 Στάθης Σχίζας και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του Survivor 2022 και του All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας παρότι ήταν πολύ κοντά στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι που υπήρξαν συμπαίκτες, είχαν καταλήξει να απομακρυνθούν τελείως κατά τη διάρκεια του All Star.

O Σπύρος Μαρτίκας είχε αναφέρει για το τέλος της φιλίας τους: «Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει νομίζω και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος. Τον Μπάρτζη τον ξέρει μόνο έναν μήνα. Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Και όμως αρκούσε μια τυχαία συνάντησή τους σε ένα parking μαγαζιού για να τα ξαναβρούν οι παλιοί φίλοι και να αναρτήσουν μία κοινή τους φωτογραφία όπως παλιά.

«Οι αληθινές φιλίες δοκιμάζονται στα δύσκολα και αντέχουν στο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι παρκάραμε ταυτόχρονα στο ίδιο Parking! Στο parking του μαγαζιού! Για να μην απορείτε κάποιοι με αλήθειες και ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι!» έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Twitter.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.