«Τα είχαμε, αλλά ήταν ερωτευμένος με άντρα»: Το πασίγνωστο τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού για έναν γκέι έρωτα

«Τα είχαμε, αλλά ήταν ερωτευμένος με άντρα»: Το πασίγνωστο τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού για έναν γκέι έρωτα

Το τραγουδάνε Βίσση-Πάριος…

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στον Βασίλη Θανόπουλο και το περιοδικό Antivirus αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από μία γνωστή στιχουργική επιτυχία της που είχε τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Γιάννη Πάριο.

«Έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το Μαρτύριο μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο.

Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά».

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι έχει ζήσει μία παρόμοια προσωπική εμπειρία στην οποία ο τότε σύντροφός ήταν ερωτευμένος με άντρα.

«Αφού λοιπόν σου είπα αυτό, θα πρέπει να σου πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ και έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Εγώ φουλ ερωτευμένη, όταν αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε

Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα και τον ρώτησα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του. Υπήρχε, όμως, με έναν άλλον άνδρα. Πόνεσα πολύ αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του και ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.