Ο Ποσειδώνας στην πιο κακή του μορφή | Τα 2 ζώδια που παρασύρονται από την αρνητική όψη

Ο Ανάδρομος Ερμής δείχνει τα δόντια του: Τα 2 ζώδια που θα τα βρουν μπαστούνια από 23/8

Τρομάζει ο Ανάδρομος.

Ο Ανάδρομος Ερμής δεν έρχεται, έχει έρθει ήδη από τις 23/8 και ως τις 15/9 θα βρίσκεται στην Παρθένο οδηγώντας σε πολλά ζώδια τις ερωτικές σχέσεις στα άκρα. Σε άλλα με θετικό πρόσημο και ευνοϊκές συνθήκες, σε άλλα με αρνητικό και πολλή προσοχή να χρειάζεται στην αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων και προκλήσεων.

Δύο από τα δώδεκα ζώδια δε θα δουν με καλό μάτι τον Ανάδρομο Ερμή και θα πρέπει από τώρα να ετοιμάζονται για αλλαγές που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως πάρουν δραματικό χαρακτήρα.

Υδροχόοι

Οι Yδροχόοι θα σταθούν έκπληκτοι μπροστά σε αποκαλύψεις και μυστικά που δε θα πρέπει να κατηγορήσουν τον εαυτό τους καθώς θα προέρθουν από λάθη και αστοχίες από τη μεριά του συντρόφου τους.

Όταν όλα τελειώσουν, με λίγη υπομονή και νέα αξιολόγηση θα φανεί ότι ίσως κάποιες από τις νέες εξελίξεις συνέβησαν για το καλό τους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε ζώδια της Γης.

Τοξότες

Οι Tοξότες ως το τέλος του 2023 θα έχουν ζήσει αλλαγές στη ζωή τους κατά 180°. Αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν όλα μαζεμένα τον πρώτο μήνα. Οι αλλαγές θα έρθουν σταδιακά από τον Σεπτέμβριο και η κορύφωσή τους θα έρθει τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Οι αλλαγές αυτές θα έρθουν σε πολλά μέτωπα με σημαντικότερα αυτά των οικονομικών δραστηριοτήτων αλλά και των μόνιμων αισθηματικών δεσμεύσεων. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δοθεί στα ζώδια του Νερού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.