Επιτέλους ηρεμούν: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Σεπτέμβρη μετά από μήνες ταλαιπωρίας

Επιτέλους ηρεμούν: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Σεπτέμβρη μετά από μήνες ταλαιπωρίας

Δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία τους.

Ο Αύγουστος σιγά σιγά μας αποχαιρετάει αφήνοντας πίσω έναν πάρα πολύ δύσκολο μήνα για την Ελλάδα, μαζί και το καλοκαίρι, με τον Σεπτέμβριο να έρχεται γεμάτος προκλήσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά, φέρνοντας ιδιαίτερα καλή τύχη και ευκαιρίες για τρία ζώδια που θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στα άλλα και τα οποία θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Οι Ταύροι β’ δεκαημέρου, που έχουν τον Δία πάνω τους χωρίς όμως κάτι άλλο να εμποδίζει την τύχη τους, θα χαρούν με την καρδιά τους τον Σεπτέμβριο. Ο νέος μήνας θα φέρει έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό και πρόσωπα που θα γοητεύσουν πολύ. Ο ενθουσιασμός θα αφήσει τη θέση του στη γοητεία των νέων προσώπων η οποία θα οδηγήσει σε δραστικές αλλαγές.

Ζυγός

Πιο διεκδικητικοί και αποφασισμένοι να τερματίσουν στα κακώς κείμενα της προσωπικής τους ζωής εμφανίζονται οι Ζυγοί, ειδικότερα αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου. Γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για τους Ζυγούς να ερωτευτούν και να βρουν μέσα από αυτόν το έρωτα τον άνθρωπο της ζωής τους. Αλλά και οι ήδη δεσμευμένοι θα έχουν έναν μήνα με την καλύτερη περίοδο στα προσωπικά τους με τον σύντροφό τους.

Οι γνωριμίες στο ευρύτερο κοινωνικό τους κύκλο θα αυξήσουν τις πιθανότητες για καλυτέρευση και των οικονομικών τους με νέες επαγγελματικές προσφορές.

Σκορπιός

Απογείωση στα ερωτικά τους αναμένεται να έχουν οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου μέσα στον Σεπτέμβριο, έναν μήνα που φαίνεται αδύνατον να μην τους βρει στο τέλος του ερωτευμένους. Το κλείσιμο του μήνα θα έχει μία κατάληξη που δε θα την περιμένουν καθώς η αρχή του θα τους πετύχει μεν σε κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα, αυτά όμως σύντομα θα λυθούν προς το καλύτερο.

Από τις 16 του μήνα και μετά θα υπάρξουν και αρκετές ικανοποιητικές απαντήσεις σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες καιρό γύρω από τα επαγγελματικά σου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.