Ορκίζεσαι πως είναι άλλη: Η Εριέττα του «Τhe Bachelor» δεν αναγνωρίζεται με το νέο της πρόσωπο (Pics)

Ορκίζεσαι πως είναι άλλη: Η Εριέττα του «Τhe Bachelor» δεν αναγνωρίζεται με το νέο της πρόσωπο (Pics)

Τι έγινε ρε παιδιά; Ποια είναι αυτή;

H Εριέττα Παπαγιώτη έγινε ευρύτερα νωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο The Bachelor του ALPHA, όταν μαζί με άλλα 19 κορίτσια προσπάθησε να κερδίσει την καρδιά του εργένη Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στο τέλος μπορεί να μην κέρδισε τίποτα, να μην έφτασε καν στις τρεις τελευταίες κοπέλες, κατάφερε όμως να μείνει αξέχαστη για τους επικούς της καβγάδες με άλλες παίκτριες. Ο έντονος χαρακτήρας της έφερνε συχνά συγκρούσεις και οι επιλογές της για να κάμψει τις αντιστάσεις του Παναγιώτη δεν την έκαναν και την πιο συμπαθητική ανάμεσα στα άλλα κορίτσια.

Η Εριέττα, όπως και η Σία, από τότε είχε παραδεχτεί ότι είχε κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις και αν της δινόταν η ευκαιρία θα έκανε και άλλες. Όπως φαίνεται η ευκαιρία της δόθηκε. Μάλλον της δόθηκαν πολλές γιατί η Εριέττα, 3 χρόνια μετά το ριάλιτι, έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις και την προσθήκη υλικού στο πρόσωπό της και στο στήθος της.

Στο Instagram της ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, οι οποίες δε θυμίζουν πια σε τίποτα το κατάξανθο κορίτσι του Bachelor.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.