Σουηδία γίναμε: Η εκπληκτική δήλωση της Βαλαβάνη για τον Βασάλο μετά τον χωρισμό τους είναι για υπόκλιση

Σουηδία γίναμε: Η εκπληκτική δήλωση της Βαλαβάνη για τον Βασάλο μετά τον χωρισμό τους είναι για υπόκλιση

Δε μας βλέπετε, αλλά χειροκροτούμε όρθιοι…

Στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» παραχώρησε συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγο πριν από την έναρξη της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία θα συμμετέχει υπό τον Κώστα Τσουρό με τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ανάμεσα σε άλλα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια και αποκάλυψε, ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

«Δεν θα νιώσω άβολα αν ο Κωνσταντίνος έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δε βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», είπε με ειλικρίνεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της οικογένειας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παραδέχεται πως θα έκανε παιδί μόνη της, λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.