Την «τελείωσε» με μια ατάκα: Τέλος η φιλία Super Κικής - Ιωάννας Τούνη; (Vid)

Την «τελείωσε» με μια ατάκα: Τέλος η φιλία Super Κικής – Ιωάννας Τούνη; (Vid)

Ποια άλλα ονόματα κατακεραύνωσε η Super Κική.

Για την υπόθεση της κατακραυγής που δέχτηκε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε στο κανάλι της στο youtube η γνωστή influencer Super Κική και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ανθρώπους που δε στάθηκαν δίπλα της όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι προσέλαβε μπράβο για να δείρει το σύντροφο της φίλης και συνεργάτιδάς της, ο οποίος, σύμφωνα με τη Super Κική, την κακοποιούσε.

Στο μακροσκελές βίντεο η Super Κική αναφέρθηκε σε πολύ γνωστά ονόματα του θεάματος τα οποία σε άλλες περιπτώσεις υποστήριζαν ανοιχτά κακοποιημένες κοπέλες, όμως στην περίπτωσή της δεν είπαν τίποτα.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η φίλη της και επίσης influencer, Ιωάννα Τούνη, για την οποία η Super Κική ανέφερε ότι τότε που τη χρειαζόταν και πνιγόταν η Τούνη δεν τη βοήθησε. Αντίθετα η ίδια την είχε στηρίξει χίλιες φορές στο παρελθόν. Στο παρελθόν οι δύο ινφλουένσερ έχουν φωτογραφηθεί μαζί και έχουν ανταλλάξει κοινοποιήσεις στα stories τους.

Στο απόσπασμα που ξεκινάει από το 45′ του βίντεο, η Super Κική υποστήριξε μεταξύ άλλων: 

«Δε βγήκε μία Καινούργιου να υποστηρίξει. Που υποτίθεται κλαίει, κάθε φορά κλαίει αυτή, όποτε με δει από κοντά. Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δε μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Γιατί ήσασταν ουδέτεροι; Δεν ήσασταν σίγουροι, επειδή μπήκα και εγώ κρατητήριο; Αν δεν είχα μπει θα ήσασταν; Η Δανάη Μπάρκα; Γυναίκες ενωμένες. αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι. Ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει το αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι, αλλά όταν πνίγεται μία γυναίκα «κοιμηθείτε όλοι ήσυχοι γιατί εντάξει, μπορεί να έχει χ€σμένη την φωλιά της η Super Κική. Και μπορεί να έβαλα μπράβο. Και μπράβο να έβαλα μπράβο μου ρε μ#λ#κ€ς και καλά έκανα και τον έβαλα.

\[…] Κανείς δεν υποστήριξε. Η Τούνη; Πουθενά καμία Τούνη, που την έχω χιλιοϋποστηρίξει την κοπέλα. Χίλιες φορές. Κανένας τους. Πέρα από την Αλεξανδράκη, την Αλεξανδράκη που υποστηρίζει πάντα η κοπέλα και τους ράπερς. Που ανάθεμα και αν τους έχω δει μια δυο φορές στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.