Έκλεισε τα 60, παραμένει γοητευτικότατος: Πώς είναι σήμερα ο ζεν πρεμιέ των '90s, Νίκος Σταγόπουλος (Pics)

Έκλεισε τα 60, παραμένει γοητευτικότατος: Πώς είναι σήμερα ο ζεν πρεμιέ των ’90s, Νίκος Σταγόπουλος (Pics)

Σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του.

Ο Νίκος Σταγόπουλος παρόλο που έκλεισε τα 60 του χρόνια, παραμένει από τους ωραιότερους άνδρες ηθοποιούς -ζεν πρεμιέ- που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές, αλλά και σε μπόλικες εμπορικές βιντεοταινίες, κατα τη δεκαετία του ’80, την εποχή που ήκμαζε το είδος.

Ο Νίκος Σταγόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός και έχει φτιάξει το Πολεμικό Μουσείο, τα τρία στάδια προθέρμανσης στην Καλογρέζα, το Στρατοδικείο στο Ρουφ και άλλα δημόσια έργα…

«Γεννήθηκα με Μερσεντές και μεζονέτα και έχω μια αδελφή και έναν αδελφό. Δυστυχώς, ο πατέρας μου, που είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από τη μητέρα μου, πέθανε όταν εγώ ήμουν στην εφηβεία και αυτό στοίχισε και σε μένα και στον αδελφό μου, τον Θεόδωρο», είχε πει.

Ο Νίκος Σταγόπουλος, δεν έφυγε ποτέ από τα καλλιτεχνικά πράγματα, αφού όλο και τον βλέπουμε ως γκεστ σε κάποια δημοφιλή σειρά, όπως συνέβη πέρυσι με τους «Συμμαθητές». Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Κηφισιάς και τις αγοροπωλησίες ακινήτων, κάτι με το οποίο ασχολιόταν και ο πατέρας του.

Πως άρχισε την καριέρα του

Αν και μικρός δεν είχε δείξει καλλιτεχνικές τάσεις, γράφτηκε στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και αμέσως άρχισε να παίζει σε εμπορικές ταινίες της εποχής, όπως «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ο παπα-Σούζας», «Σερίφης ο μηχανοφάγος», «Φυλακές ανηλίκων» κλπ.

Δείτε τον στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.