«Χώρισες επειδή σε απάτησε»: H αμηχανία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για όσα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός on air και η απάντησή της (Vid)

«Χώρισες επειδή σε απάτησε»: H αμηχανία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για όσα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός on air και η απάντησή της (Vid)

Η μπηχτή από τον παρουσιαστή στην Ευρυδίκη και ο άβολος διάλογος.

Το πάνελ της μεσημεριανή εκπομπής του σαββατοκύριακου «Ακόμα δεν είδες τίποτα» συζήτησε το μεσημέρι της Κυριακής το θέμα της απιστίας, με τον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό να έχει διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει απιστία από αυτές που είχαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Νόνη Δούνια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαφώνισε έντονα με το τι σημαίνει απιστία κατά τη γνώμη της και αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν απατήσει, αλλά έχει συγχωρέσει. Τόνισε, βέβαια, ότι για την ίδια η απιστία είναι ένας βασικός λόγος χωρισμού.

Στην εξέλιξη της κουβέντας ο Κώστας Τσουρός που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τα προσωπικά της Ευρυδίκης από τις τελευταίες σχέσεις της, λόγω της φιλίας του με την ίδια, προσπάθησε να πάει την κουβέντα σε πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν της Ευρυδίκης, τα οποία την απάτησαν.

Ενδεικτικός είναι ο λίγο άβολος διάλογος που ακολούθησε:

Β: Έχω συγχωρέσει την απιστία, εκ των υστέρων που το έμαθα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα το ξανακάνω. Για μένα είναι αιτία χωρισμού..
TΣ: Άρα χώρισες επειδή κάποιος σε απάτησε…
B: Έχει γίνει αυτό το πράγμα στη ζωή μου, ναι.  Για μένα δεν ξέρεις;
ΤΣ: Ξέρω, γι΄αυτό σε ρωτάω.

Δείτε όσα συνέβησαν on air:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.