Γιώργος Μητσικώστας: O λόγος που επέλεξε το Action24 μεταξύ άλλων προτάσεων μεγάλων καναλιών

Γιώργος Μητσικώστας: O λόγος που επέλεξε το Action24 μεταξύ άλλων προτάσεων μεγάλων καναλιών

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Δυναμικά επέστρεψε ο Γιώργος Μητσικώστας την τηλεοπτική σεζόν 2023 – 2024 μέσα από την εκπομπή Mitsi Var που μεταδίδεται κάθε Παρακσευή στις 21:00 στο Action24.

Ο αγαπημένος μίμος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το «Happy Day», μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την πίστη του στον Θεό και τον λόγο που επέλεξε το Action24 μεταξύ άλλων προτάσεων.

«Θέλω να συναντώ ανθρώπους που είναι μέσα στο Φως και στη χαρά. Πιστεύω πολύ στον Θεό και πάω στο Άγιο Όρος. Η ψυχανάλυση με την πίστη συμβαδίζουν. Η προσευχή έχει κι άλλα παρακλάδια. Έχει τον διαλογισμό που επίσης κάνω. Κι εκεί επικοινωνείς και καλείς -αν θέλεις- κάποια πνεύματα, κάποιες παλαιές ψυχές που είναι στο γενεαλογικό σου δέντρο. Μέσα από τον διαλογισμό, μπορείς να τις επικαλεστείς», είπε σχετικά με τη βαθιά του πίστη.


Όσο για τον λόγο που επέλεξε να κάνει εκπομπή στο Action24, την ώρα που μεγάλα κανάλια τον έχουν προσεγγίσει προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους;

«Εγώ επέλεξα το Action24 ή το Action24 εμένα; Μεγαλώνοντας λέω ‘δεν θέλω ένα πολύ μεγάλο κανάλι που θα έχει το άγχος της τηλεθέασης και αυτήν την πίεση. Ήθελα να πάω σε ένα κανάλι που να είναι μικρό και ανερχόμενο, όπως ήταν το ALTER πριν από 20 χρόνια. Και βρέθηκε το Action24», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.