«Με πήραν στην Black Friday»: Ατάκα-«δηλητήριο» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Δημήτρη Αλεξάνδρρου! (Vid)

«Με πήραν στην Black Friday»: Ατάκα-«δηλητήριο» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Δημήτρη Αλεξάνδρρου! (Vid)

Αυτό μάλλον δε θ’ ακούστηκε πολύ καλά στο αγόρι της Ιωάννας Τούνη.

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη επιστροφή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο ίδιος απάντησε -ανάμεσα σε άλλα- και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρεί σχέση με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου λέγοντας:

«Δεν με παραξενεύει τίποτα γιατί κατά καιρούς μου έχουν χρεώσει πολλές κοπέλες. Δεν μου άρεσε για την Βάλια γιατί είναι πρόσφατα χωρισμένη και δεν μου αρέσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα. Έχουμε κάνει και παρέα, όσο ήμασταν και οι δύο σε σχέση, είναι λίγο άσχημο».

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, προκάλεσε η απάντησή του στις ατάκες του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ο ίδιος μετά την περσινή του συμμετοχή στην εκπομπή αποχώρησε έχοντας ενημερωθεί  από την παραγωγή πως δεν υπάρχει budget προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Λίγο καιρό μετά, όμως, τη θέση του Αλεξάνδρου πήρε ξανά ο Βασάλος, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο αγόρι της Ιωάννας Τούνη.

Τι απάντησε, όμως, ο πρώην παίκτης του Survivor σε όσα ειπώθηκαν;

«Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Βlack Friday τώρα. Είχα μια καλή τιμή, τους έκανα κάτι προσφορές τώρα και με πήρανε. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είμαστε στην ίδια εταιρία όλοι και δεν ξέρω πώς μπορούν αν ειπωθούν τέτοια λόγια. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη, όταν είχε γίνει όλο αυτό, εγώ δεν υπήρχα στο προσκήνιο. Λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα, δεν είμαι αρμόδιος να του απαντήσω σε αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, προκαλώντας συζητήσεις.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.