«Δε μου απαντάει ούτε στα μηνύματα»: Πικραμένος ο Fipster για το τέλος της φιλίας του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (Vid)

«Δε μου απαντάει ούτε στα μηνύματα»: Πικραμένος ο Fipster για το τέλος της φιλίας του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (Vid)

Tα «έσπασαν» οι πρώην κολλητοί.

Ο Fipster, κατά κόσμον Φίλιππος Ιωάννου, έδωσε συνέντευξη μέσα από το αυτοκίνητό του στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star  και μίλησε μεταξύ άλλων για τις τεταμένες σχέσεις του το τελευταίο διάστημα, με τον άλλοτε κολλητό του Κωνσταντίνο Βασάλο.

Παρότι ο διδάσκων social media στην ακαδημία του Fame Story, δήλωσε ότι δεν είδε την επιστροφή του φίλου του Κ. Βασάλου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, της Σίσσυς Χρηστίδου, τόνισε ότι αυτό ήταν καλό για τον Κωνσταντίνο.

«Δεν τον είδα γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισα να ζήσω την εφηβεία μου και βγήκα πολύ. Τώρα έχουμε τσακωθεί κιόλας, βασικά μόνος μου έχω τσακωθεί, δεν έχω μπει καν να δω πώς τα πήγε. Δεν έχει ενδιαφερθεί να ρωτήσει, αλλά έχει κάνει πάρα πολύ καλό που πήγε στο Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε ο Fipster.

Σε την περίφημη ταξιδιωτική τηλεοπτική εκπομπή που θα έκανε με τον πρώην κολλητό του, δήλωσε: «Έχουμε τσακωθεί. Μπορεί να έχει κλείσει για δική του εκπομπή και να μην μου το λέει. Είναι χάλια τα πράγματα μεταξύ μας. Του έστειλα πριν μερικά μηνύματα και ούτε που έχει απαντήσει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.