Μποντιμπιλντερού, αγνώριστη και... πρώην του Βασάλου: Έτσι είναι σήμερα η πανέμορφη γραμματέας του Τζώρτζογλου στο «Ιδιαιτέρα για κλάματα» (Pics)

Μποντιμπιλντερού, αγνώριστη και… πρώην του Βασάλου: Έτσι είναι σήμερα η πανέμορφη γραμματέας του Τζώρτζογλου στο «Ιδιαιτέρα για κλάματα» (Pics)

Πιο γυμνασμένη και απο τη Βαλαβάνη.

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή έξι χρόνια πριν, ως η κοπέλα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος τότε έμπαινε για πρώτη φορά στο Survivor, ενώ παράλληλα ξεσπούσε σκάνδαλο εν αγνοία του, για τις ερωτικές του ατασθαλίες με διάφορες γυναίκες.

Η τότε κοπέλα του  και συναθλήτριά του στο body building, Βασιλική Αγιαννοπούλου, δεν είχε μιλήσει όσο τον κατήγγειλαν αλλά λίγο καιρό μετά παραχώρησε συνεντεύξεις ξεσπώντας κατά του Κωνσταντίνου.

Μποντιμπιλντερού, αγνώριστη και... πρώην του Βασάλου: Έτσι είναι σήμερα η πανέμορφη γραμματέας του Τζώρτζογλου στο «Ιδιαιτέρα για κλάματα» (Pics)

Όμως πριν το σκάνδαλο των ατασθαλιών του Βασάλου και το bodybuilding η Βασιλική Αγιαννοπούλου είχε μία άλλη καριέρα, αυτή της ηθοποιού, με τηλεοπτικές μάλιστα συμμετοχές σε γνωστά σίριαλ.

Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το «Ιδιαιτέρα για κλάματα» του Γιώργου Κωνσταντίνου. Εκεί έπαιζε τη γραμματέα του πρωταγωνιστή Στράτου Τζώρτζογλου.

Έξι χρόνια μετά, η Βασιλική συνεχίζει να ασχολείται με το bodybuilding, κερδίζοντας μεγάλους αγώνες.

Εντελώς αλλαγμένη από την εικόνα της στις τηλεοπτικές σειρές, με διαφορετικό χρώμα μαλλιών, με «φουσκωμένους» μύες και όχι μόνο, παραμένει εντυπωσιακή, έχοντας αφήσει πίσω της την κακή εμπειρία της με τη σχέση της με τον personal trainer και παρουσιαστή.

Δείτε τη σήμερα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.