Ολική μετάλλαξη: Η νέα, απίστευτη εικόνα της «ποδοσφαιρίστριας» Ειρήνης Ερμίδου του GNTM 5 χρόνια μετά (Pics)

Ολική μετάλλαξη: Η νέα, απίστευτη εικόνα της «ποδοσφαιρίστριας» Ειρήνης Ερμίδου του GNTM 5 χρόνια μετά (Pics)

Άλλη μία μεταμόρφωση από το μοντέλο.

H Eιρήνη Ερμίδου ήταν μία από τις τρεις Ειρήνες που συμμετείχαν πριν 4 χρόνια στο GNTM, μπορεί ν μην ήταν αυτή που κέρδισε καθώς η Καζαριάν αναδείχτηκε νικήτρια, εντυπωσίασε όμως κριτές, κοινό και τους ανθρώπους της μόδας για το πόσο γρήγορα μάθαινε αλλά και το πόσες δυνατότητες είχε για να πετύχει σε πολύ υψηλό επίπεδο στη μόδα.

Άγουρη, χωρίς την παραμικρή εμπειρία και με παρελθόν στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η ποδοσφαιρίστρια του GNTM είχε όλα τα σωματικά προσόντα να γίνει το επόμενο μεγάλο μοντέλο της ελληνικής μόδας. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν εκείνη ασχολήθηκε αποκλειστικά με το μόντελινγκ.

Mπορεί στα social media να δηλώνει «κωμικός», καθώς πάντα είχε αυτήν την περσόνα, ακόμα και μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας, μπορεί να πειραματίζεται διαρκώς με την εμφάνισή της και τα μαλλιά της, μπορεί να μην έχει το τυπικό προφίλ του μοντέλου στο instagram, παρόλα αυτά τα φυσικά της προσόντα και η δουλειά που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια τής κλείνουν πολλές και καλές δουλειές στον χώρο της μόδας.

Στις τελευταίες φωτογραφίες της αποδεικνύει ότι ο πειραματισμός τής βγαίνει και το νέο της look εντυπωσιάζει, πιο πολύ και από την εποχή που έκανε το makeover στο GNTM.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.