«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές»: Ανάρτηση στο προφίλ του Sin Boy επιβεβαιώνει τον θάνατό του - Όσα έγραψε η σύντροφός του (Pic)

«Τρέλανε» τους followers του: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του Sin Boy μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αλβανία (Pics)

Αλλαγή στην αλλαγή.

Ακόμα μία φορά ο δημοφιλής τράπερ Sin Boy εξέπληξε τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στα social media όταν αποφάσισε να κάνει μία δραστική παρέμβαση στην εμφάνιση του, αλλάζοντας ξανά το look του πειραματιζόμενος με το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών του.

Ο τράπερ που επανήρθε στη δισκογραφία τον τελευταίο καιρό, άλλαξε τα μαλλιά από πρώτα κόβοντάς τα κοντά και όπως τον ξέρουμε δε θα σταματούσε εκεί. Φυσικά και πρόσθεσε ένα κοτσιδάκι extension. Για να ολοκληρώσει την ολική μεταμόρφωση της κόμης του, ο Sin Boy έβαψε κατακόκκινα τα μαλλιά του, αφού πρώτα τα πέρασε ντεκαπάζ για να πιάσει το βαθύ κόκκινο που επέλεξε.

Ο ίδιος ανέβασε σε βίντεο όλη τη διαδικασία και το έντυσε ηχητικά με την τελευταία του επιτυχία Delulu, με τους ακόλουθούς του να διχάζονται για το αποτέλεσμα και το κατά πόσο τους αρέσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.