Ιωάννα Μπέλλα | Η απίστευτη μεταμόρφωσή της 3 χρόνια μετά τις auditions του GNTM (Pic)

Έβαλε (και) οπίσθια Καρντάσιαν: H νέα, απίστευτη εικόνα της Ιωάννας Μπέλλα που απέρριψαν στο GNTM λόγω πλαστικών (Pics)

Πρόσθεσε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Μέσα σε λίγα χρόνια το μοντέλο και πρώην αθλήτρια Ιωάννα Μπέλλα κατάφερε να μετατρέψει τον εαυτό από μία Σταρ Ελλάς που εντυπωσιάζει το κοινό, παρότι κόβεται από τους κριτές του GNTM, σε ιέρεια των πλαστικών.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο άλλαξε εντελώς την εξωτερική της εικόνα, μεταλλάσσοντας όχι μόνο το look του προσώπου της, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές, αλλά ολόκληρο το σώμα της. Το σώμα της, από τα πιο δυνατά σημεία της εμφάνισής της, αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με το βόλεϊ.

Όποιοι θυμούνται την Ιωάννα από εκείνα τα χρόνια μπορούν να πουν και να κυριολεκτούν ότι το μοντέλο είναι πια αγνώριστο και δε θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που πέρασε την οντισιόν του GNTM και όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί κόπηκε από τους κριτές.

Σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram η Ιωάννα έδειξε ακόμα μία αλλαγή στο κάτω μέρος του σώματός της, αποτέλεσμα αισθητικής επέμβασης. H πρώην Μις Ελλάς πλέον θυμίζει πολύ την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είχε πρωτοστατήσει σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις και έγινε πρότυπο για πολλές instagrammers.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.