Ο πλαστικός Γιαννόπουλος «τελειώνει» την Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό: «Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου» (Vid)

Ο πλαστικός Γιαννόπουλος «τελειώνει» την Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό: «Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου» (Vid)

Το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και δύο μήνες.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ύστερα από δύο χρόνια γάμου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί, με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό να δηλώνει στην εφημερίδα  On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Ποια ήταν, όμως, η αιτία του χωρισμού;

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Ευτυχείτε», το πρόβλημα ήταν πως ένας από τους δύο ήθελε παιδί ενώ ο άλλος όχι. «Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν», σχολιάστηκε χαρακτηριστικά.

«Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», συμπλήρωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.