Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του: «Αυτός ήταν ο ρόλος του Θέμου Αναστασιάδη στην οικονομική μου καταστροφή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του: «Αυτός ήταν ο ρόλος του Θέμου Αναστασιάδη στην οικονομική μου καταστροφή»

Η άγνωστη σχέση των δύο ανδρών.

Τη νέα του συνέντευξη στη Μαρία Κολλιάτσα και το HelloMagazine παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μετά την εποχή της μεγάλης δόξας.

Ο παρουσιαστής που επέστρεψε δυναμικά μέσα από το «Big Brother» και τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που είχε βοηθήσει οικονομικά και στα δύσκολα… του γύρισαν την πλάτη αλλά και στον έναν και μοναδικό άνθρωπο της τηλεόρασης που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον βοηθήσει. 

Δεν διστάζει, μάλιστα, να αποκαλύψει το όνομά του…

Υπήρξαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη ενώ τους βοηθήσατε;

«Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν. Το να με βρουν όπως ξέρεις πολύ πολύ καλά ήταν δύσκολο αλλά κάποιοι ελάχιστοι έδωσαν μια μάχη και με προσέγγισαν. Θα σου πω κάτι. Υπήρξε ένας άνθρωπος που με πήρε όχι ένα άλλα πολλά τηλέφωνα και κάθε φορά μου έλεγε: “ό,τι οικονομικό πρόβλημα έχεις, ό,τι θες, πες μου”. Ως ανάγκη άμεση, δηλαδή. “Ό,τι πρόβλημά έχεις πες το μου να σε βοηθήσω”.

Ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Ο Θέμος Αναστασιάδης. Ξέρεις πόσες φορές; Με τον οποίο κάναμε πλάκα, είχαμε μια ραδιοτηλεοπτική σχέση, αλλά από απόσταση. Και ξαφνικά έγινε επίμονος και με φοβερό ενδιαφέρον. Αξίζει να το πω. Είμαι περήφανος και ήξερε ότι δεν θα δεχόμουν τίποτα, όμως το έκανε με μια επιμονή που έδειχνε ενδιαφέρον. Μιλάμε για τον Θέμο που από ιδεολογία ήταν πέρα βρέχει. Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος».

Υπήρξαν άλλοι;

«Όχι δεν υπήρξαν. Μια εποχή ξεκινούσε η μέρα και με έπαιρναν για δανεικά τουλάχιστον δέκα άνθρωποι. Από αυτά τα τηλεφωνήματα τουλάχιστον τα μισά, τα ικανοποιούσα. Αν μαζέψω τα λεφτά που έχω δώσει, λύνω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. Εκτός από μια δύο περιπτώσεις που μου επέστρεψαν τα λεφτά που είχα δανείσει, κανείς άλλος, μα κανείς, δεν μου επέστρεψε τίποτα.

Τώρα λοιπόν που είχα ανάγκη κάνεις δεν έκανε τίποτα. Τους γνωρίζω έναν προς ένα, αλλά καλά να πάθω. Εάν είχα λεφτά, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά τώρα, όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν έχω καθόλου και σου έχω δανείσει 5.000.000 ε, εντάξει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.