Τους «ξέφυγε» στο live streaming: Παίκτρια του «Big Brother» ξεχνιέται και μας χαρίζει το πιο άκομψο πλάνο (Pic)

Νέος χαμός στο «Big Brother»: Κυκλοφόρησε 8λεπτο βίvτεο ξεvοδοχείου με πρωταγωνίστρια πολυσυζητημένη παίκτρια

Στα όριά της η παραγωγή του παιχνιδιού.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τα κορίτσια που εκτίθενται τηλεοπτικά μέσω ριάλιτι προγραμμάτων.

Ακόμα μία γυναίκα που αυτή τη σεζόν βλέπουμε να συμμετάσχει σε ριάλιτι -συγκεκριμένα στο «Big Brother» αναμένεται να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη της διαρρ0ής προσωπικών της λήψεων, με κανέναν να μην γνωρίζει τι σκοπεύει να κάνει η παραγωγή του παιχνιδιού ή αν την έχει ήδη ενημερώσει.

Δείτε ακόμα: Βγήκε απ’ το μπάνιο… χωρίς τίποτα! «Κατέβασαν» άρον άρον το live streaming του «Big Brother» (Pic)

Το συγκεκριμένο βίvτεο διάρκειας 8 λεπτών είναι τραβηγμένο σε ξεvοδοχείο και όπως μπορεί να δικρίνει κανείς, η παίκτρια είναι με τον τότε σύvτροφό της. Να σημειωθεί πως η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτό που βλέπουμε σήμερα, καθώς είναι σε πολύ μικρότερη ηλικία και πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμα: «Big Brother»: Κυκλοφόρησε η εικόνα που έκοψαν λόγω ακαταλληλότητας (Pic)

Το υλικό αυτό είναι ιδιαιτέρως σκληρό, καθώς μιλάμε για ολοκληρωμένη πράξη, την οποία η ίδια ζήτησε να καταγράψει ο σύvτροφός της! «Βγάζεις βίvτεο;», ρωτά εκείνη προτρεπτικά. «Είσαι σίγουρη;», ακούγεται να λέει εκείνος με την ίδια να απαντά «Ναι».

Δείτε ακόμα: Tέλος! Αποχώρηση – βόμβα από το «Καφέ της Χαράς»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το αποψινό live, με τους ιθύνοντες να αναρωτιούνται αν πρέπει να προτρέψουν την ίδια να μιλήσει για αυτό -όπως συνέβη στην περίπτωση της Χριστίνας Ορφανίδου- ή να μην κάνουν το παραμικρό μέχρι να γίνει το μεγάλο «μπαμ».