«The Bachelor»: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Μπελάδες για παίκτρια του «The Bachelor»

Δυστυχώς για εκείνη, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί διόλου κατάλληλο υλικό.

Το «The Bachelor» έχει καταφέρεκι να θεωρείται το πλέον συζητημένο πρόγραμμα της σεζόν, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τις διαγωνιζόμενες να έχουν δεχτεί πολλά πυρά για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Το χειρότερο για τους συμμετέχοντες, όμως, είναι πως ότι και να ήθελαν να… κρύψουν από το παρελθόν τους, το είδαν τελικά να έρχεται στη δημοσιότητα με μία εκ των παικτριών να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω του υλικού που έχει διαρρεύσει.

Δείτε ακόμα: Ούτε ο Βασιλάκος δεν τη γνωρίζει: H Χριστίνα του Bachelor αλλαξε τα πάντα μετά την αποχώρησή της (Pics)

Πιο συγκεκριμένα, παίκτρια που δεν έχουμε δει ακόμα να αποχωρεί από το παιχνίδι, ενημερώθηκε πως εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διόλου κατάλληλες λήψεις με την ίδια πρωταγωνίστρια, τραβηγμένες σε δωμάτια διάφορων ξεvοδοχείων. Σε πολλές εξ’ αυτών εκείνη δείχνει στην κάμερα σημεία του σώματός της που δεν θα έπρεπε να δούμε, με το υλικό να θεωρείται εξαιρετικά vτροπιαστικό για την ίδια.

Δείτε ακόμα: Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό η Χριστίνα του Big Brother: «Με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές»

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, ορισμένες από τις φωτογραφίες είναι παλιές και άλλες αρκετά πρόσφατες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η ίδια δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει το πρόσωπό της.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εν λόγω φωτογραφίες απαγορεύεται να δημοσιευτούν.

Άραγε θα ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.