Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

Η ηθοποιός και σύντροφος του Γρηγόρη Πετράκου δίνει τη δική της απάντηση.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου, σχετικά με τον κορωνοϊό και όλες τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από αυτό.

Η ίδια, φανερά αμήχανη, απάντησε στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ σχετικά με το κατά πόσο ήταν κατάλληλη η χρονική συγκυρία μια τέτοιας ανάρτησης αλλά και για το «κόψιμο» της εκπομπής «Tik Talk» κυριολεκτικά λίγο πριν βγει στον άερα. 

«Έγινε η προβολή της εκπομπής; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα με τον Γρηγόρη γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», είπε και συνέχισε μιλώντας για τα σχόλια που δέχτηκε ο Γρηγόρης Πετράκος:

«Δεν έχω ασχοληθεί με τα μετέπειτα σχόλια. Εγώ είδα κάποια σχόλια κάτω από το post του Γρηγόρη που ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν είναι γιατρός, δεν έκανε τη δική του γνωμάτευση. Αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών. Αυτά δεν τα έβγαλε στο φως ο Γρηγόρης, υπήρχαν στο διαδίκτυο και όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά».

«Θα την παίξουν άλλη στιγμή την εκπομπή. Καλό είναι αυτό. Έχει και έναν πολύ καλό γιατρό η εκπομπή, τον κ. Σύψα», σχολίασε στο τέλος. 

Ο ALPHA από τη μεριά του, πάντως, δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα μεταδοθεί η εν λόγω εκπομπή. Κάπως έτσι, είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για ματαίωση και όχι για απλή αναβολή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.