Ιωάννα Τούνη: Ξανά ζευγάρι με ποδοσφαιριστή (Pics)

Συνεχίζει τις δηλώσεις για τα 800€ η Ιωάννα Τούνη: «Θέλει βασικό IQ για να καταλάβεις…» (Pic)

Μια δήλωση που εξόργισε τη μεγαλύτερη μερίδα χρηστών των social media.

Όσα ειπώθηκαν από πλευράς Ιωάννας Τούνηστη νέα της συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» για το επίδομα των 800€ εν μέσω πανδημίας σε όσους μπαίνουν σε αναστολή εργασίας, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η ίδια αποκάλεσε «τεμπέληδες» όσους χαίρονται που θα πάρουν τα 800€ του κράτους, μη έχοντας υπολογίσει σαφώς πως είναι ελάχιστοι οι πολίτες που… επιθυμούν να μην εργάζονται και να «βολεύονται» με τα επιδόματα του κράτους, με την πλειοψηφία να πασχίζει να τα βγάλει πέρα σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της ανέρχονται σε χιλιάδες, με την ίδια να επιλέγει να απαντήσει σε ένα εξ’ αυτών, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

Δείτε ακόμα: Χώρισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Κούκλα είσαι Βασίλη μου! Συγνώμη Ιωάννα μου ήθελα να πω! Πήρα τα 800 της αναστολής και απ’ τη χαρά μου δεν ξέρω τι λέω ο τεμπέλης!», έγραψε ειρωνικά follower της φανερά ενοχλημένος από της δηλώσεις της.

Όσο για την απάντηση της Τούνη;

«Το εάν είσαι τεμπέλης η όχι, το ξέρεις καλύτερα και δεν είμαι εγώ εδώ να το κρίνω. Αστείος δεν είσαι σίγουρα πάντως. Τα επιδόματα που δίνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία της χώρας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι επιπτώσεις θα φανούν πολύ σύντομα σε όλους & δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή.

Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι φυγόπονοι που χαίρονται με την κατάσταση και ελπίζουν να κρατήσει πολλούς μήνες ακόμη η καραντίνα, καθώς αράζουν στον καναπέ επι πληρωμή & δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Σε αυτούς και αναφέρθηκα, αλλά θέλει βασικό iq για να καταλάβεις βασικά πράγματα», απάντησε προκαλώντας εκ νέου αρνητικά σχόλια.

Συνεχίζει τις δηλώσεις για τα 800€ η Ιωάννα Τούνη: «Θέλει βασικό IQ για να καταλάβεις...» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.