Σάλος με την απαράδεκτη δήλωση της Ιωάννας Τούνη: «Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

«Δέχομαι απειλές από την Ιωάννα Τούνη» (Vid)

«Κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους. Κι εσύ δεν έχεις».

Νέα επίθεση δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη μετά τις δηλώσεις της για τους «τεμπέληδες των 800€», αυτή τη φορά από την πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει τη Σάσα Σταμάτη στην «κόντρα» της με την Τούνη, δέχτηκε τα πυρά της τελευταίας, με την ίδια να παίρνει ξανά θέση και να κατηγορεί ευθέως την Τούνη για έvτονες απειλές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε σχετικό βίvτεο που αρνήτησε, η Τούνη της στέλνει απειλές μέσω της «συμμορίας» της στη Θεσσαλονίκη .

«Αυτό το story ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, επειδή δε με ξέρεις απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang στου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις.

Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη. Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις googlαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους», ακούγεται να λέει.

Άραγε ποια θα είναι η απάντηση της Ιωάννας;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.