Άννα - Μαρία Ψυχαράκη: «Θέλω να γίνω υπουργός» (Vid)

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη: «Θέλω να γίνω υπουργός» (Vid)

Η νικήτρια του «Big Brother» ξαναχτυπά.

Αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother» φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρηματικού επάθλου των 100.000€.

Η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη έγινε πλουσιότερη αλλά και γνωστότερη τους μήνες της παραμονής της στο παιχνίδι και ψάχνει ακόμα μία ευκαιρία να εξαργυρώσει τη φήμη της αυτήν τη φορά μέσα από την πολιτική.

Μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, η δικηγόρος από την Κρήτη ευχαρίστησε πρώτα από όλα όλον τον κόσμο που της έδωσε την πρωτιά και της έδειξε την αγάπη του: 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Όλους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός. Ακόμα και εκείνους που δεν γεννήθηκαν Έλληνες. Όλον τον κόσμο που αγαπάει την Ελλάδα μας και τον συνάνθρωπό του».

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την πιθανότητα να κατέβει στον στίβο της πολιτικής με την ίδια όχι απλά να επιβεβαιώνει τη θέλησή της αυτή αλλά να ονειρεύεται μέχρι και υπουργείο.

«Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο, αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε κι αυτό: 
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.