«Έπεσε ξύλο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πιαστήκαμε στα χέρια και δαρθήκαμε κανονικά» (Vid)

Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτή είναι η νέα, 26χρονη σύντροφός του (Vid)

Γνωστή τραγουδίστρια η αγαπημένη του.

Ξανά ερωτευμέvος φέρεται να είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχε απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day», ο ίδιος είναι ζευγάρι με τη γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», Κατερίνα Λιόλιου, με την οποία μάλιστα τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στο Ντουμπάι.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Πάμε να δούμε μερικές λεπτομέρειες. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί συχνά δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν.

Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, για φιλιά στο στόμα, για πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες και στο Ντουμπάι! Εκεί,  είναι πολλοί Έλληνες, πολλοί πληροφοριοδότες, και όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή, με τους δυο τους ωστόσο να μην έχουν αναρτήσει κοινές τους φωτογραφίες ή βίvτεο στα social media.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.