Μιντιάρχης | Οι σχέσεις Alpha και Nova, ο άφαντος Πιτταράς και η διπλή αδικία για Ρέβη, Φλυτζάνη

Μιντιάρχης | Οι σχέσεις Alpha και Nova, ο άφαντος Πιτταράς και η διπλή αδικία για Ρέβη, Φλυτζάνη

Ο Μιντιάρχης συνεχίζει τις αποκαλύψεις του…

⛽ Για Motor Oil σας είχα τάξει και την πώληση του 50% του Alpha σε κάποια Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρίας με έδρα το Λουξεμβούργο, έναντι 40,5 εκατ. ευρώ. Το ερώτημα είναι αν πίσω από την Primos «κρύβεται» η BC United Group, που εξαγόρασε Nova και Wind και η οποία ελέγχεται από την BC Partners, το οποίο στην Ελλάδα εκπροσωπεί και διοικεί (είναι και μέτοχος) ο Νίκος Σταθόπουλος.

? Παντού βέβαια υπάρχει ένας… Τσόλακ (όχι του ΠΑΟΚ όμως, εδώ). Εν προκειμένω της United Group ηγείται ο Σέρβος επιχειρηματίας Ντράγκαν Τσόλακ που εσχάτως απέκτησε τη Σάουθαμπτον (και που το Twitter έχει λυσσάξει ότι θέλει και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά εκεί κάνουν ρεπορτάζ, όχι εμείς…). Πού το πάμε; Ουδείς έχει διαψεύσει ακόμη τα σενάρια για σύνδεσης Alpha και Nova, για να το κάνουμε λιανά. Plus, η επικείμενη συνεργασία με τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής. Όπου υπάρχει καπνός…

? Κακά τα ψέματα, συχνά το Open καίει τα χαρτιά του. Το είδαμε και στο παρελθόν. Η Ευλαμπία Ρέβη ήταν άψογη φέτος δίπλα στον Άκη Παυλόπουλο αλλά τη στέλνουν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου αντί της Φαίης Μαυραγάνη (η οποία ανακοινώθηκε χθες από τον ΑΝΤ1). Εκεί όπου θα έχει απέναντι τη νέα εκπομπή της Μαυραγάνη (ΑΝΤ1), τον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ) αλλά και την εκπομπή του Mega.

? Ειρήσθω εν παρόδω, η Μαυραγάνη έβαλε εκ νέου όρο: να μην παίζει «απέναντι» από τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, που ξεκινά στις 10:00 στον Alpha. Αν και, ως πληροφορήθηκα, στο κανάλι δεν είναι και φουλ ικανοποιημένοι από την εκπομπή του.

? Αδικημένος, μετά την αποχώρηση Πιτταρά, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, για τον οποίο στην ΕΡΤ αναζητούν παρτενέρ. Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου τον στέλνουν, στις καθημερινές αναλαμβάνουν Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος.

? Ειρήσθω εν παρόδω, μια δικαίωση για τη Βίδου η οποία ήταν, κακά τα ψέματα, χαντακωμένη στον ΣΚΑΪ και έκανε κάθε καλοκαίρι τις άδειες των άλλων.

⁉️ Και επίσης… ειρήσθω εν παρόδω, τι ενόχλησε τόσο τον Γιάννη Πιτταρά που αποχώρησε χωρίς «αντίο» (!)! από την ΕΡΤ, ούτε καν σε συναδέλφους του; Στο Ραδιομέγαρο είναι πάντως εξίσου ενοχλημένοι. Και ο καλός συνάδελφος επιστρέφει, εκεί όπου ανήκει: στον ΣΚΑΪ.

? Ο Πιτταράς παίρνει τη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη τα Σαββατοκύριακα στις 10, αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά, μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη που έφυγε από τον Alpha. Άλλο ένα άδειασμα του ΣΚΑΪ: πού είναι η Λένα Φλυτζάνη που τα πήγαινε άψογα, παρά τη φιλοκυβερνητική παράκρουση του μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή της; 

? Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Στην ΕΡΤ, για να κάνει εκπομπή, και μάλιστα πρωινό. Τι και πώς, θα φανεί; Άλλωστε στο Ραδιομέγαρο, άπαντες βολεύονται.

? «Πουλάει ο Ιβάν στον Τίγρη». Μετά, «πουλάει στη Nova, τα έχουν βρει μάλιστα». Τελευταία, «πουλάει σε Μπάκο και Καϋμενάκη ο Σαββίδης». Δεν κουράστηκαν, ΜΜΕ συγκεκριμένης στόχευσης, να πηγαίνουν… κουβά;

? Το Reuters κάνει ρεπορτάζ. Γνωστό. Και έβγαλε για την ομολογία του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, ότι η υπηρεσία του υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ομολογία που έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την περασμένη Παρασκευή. Τα ελληνικά ΜΜΕ όμως; Απλά δεν κάνουν ρεπορτάζ…

? «Η Μάρα Ζαχαρέα ποζάρει με τέλειο tropical bikini. Η παρουσιάστρια του Star κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια». Είδηση που το διαβάσαμε στο star.gr, το οποίο διευθύνει η Μάρα Ζαχαρέα. Τρομερό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.