Μιντιάρχης | Ο καναλάρχης με τον πρίγκιπα, το ΠΑΣΟΚ του Ψυχάρη και το «κόκκινο» σπικάζ της Νότιγχαμ!

Μιντιάρχης | Ο καναλάρχης με τον πρίγκιπα, το ΠΑΣΟΚ του Ψυχάρη και το «κόκκινο» σπικάζ της Νότιγχαμ!

Από όλα έχει ο μπαξές και σήμερα από την υπογραφή του Μιντιάρχη, που συνεχίζει να εισβάλλει στα άδυτα των media...

 ?‍♀️ Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν πήγε τυχαία στον ΑΝΤ1. Ξεκίνησε από χαμηλά, στον ΣΚΑΪ, ανέβηκε, εξαιρετική παρουσιάστρια είναι, τρομερός χαρακτήρας για όσους τη γνωρίζουν, δεν προκαλεί, γενικώς είναι ιδανική. Θα είναι φέτος στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και από τη νέα σεζόν, παίζει και δίδυμο με την έτερη μεταγραφή, Φαίη Μαυραγάνη. Αρέσει στους διοικούντες.

☢️ Το κρίμα είναι ότι, ενώ στον ΑΝΤ1 έφεραν πίσω από το Open την Ντόρα Κουτροκόη και την υπολόγιζαν για τη θέση που πήγε το Μαράκι, την άδειασαν φέτος. Και έμπλεξε με τον Δημήτρη Οικονόμου πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ. Ας ρωτήσει και τη Μαρία… 

?? Είπα ΑΝΤ1 και τι θυμήθηκα; Οδεύει προς εξαγορά της Vice Media, σύμφωνα με πηγές των new york times. από ότι φαίνεται δε, ο ΑΝΤ1 δεν είναι ο μοναδικός δυνητικός αγοραστής που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη διεθνή εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ιδρύθηκε το 1994 και το 2017 έφτασε να αποτιμάται 5,7 δισ. δολάρια. Σχετικές αναφορές έγιναν στους New York Times στον Information, το CNBC αλλά και τη WSJ. Σημειώνεται ότι ο Antenna Group συμμετείχε το 2021 μαζί με άλλους επενδυτές, όπως η Lupa Systems, η TPG, η TCV καθώς και η Sixth Street, σε γύρο χρηματοδότησης της Vice, που κατάφερε να συγκεντρώσει 135 εκατ. δολάρια. Έξω πάμε καλά… 

?? Ποιον καναλάρχη είδε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας ο πρίγκιπας – διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας και μόνο αυτόν; Μα τον Θοδωρή Κυριακού 

? Ιστορίες για Σταύρο Ψυχάρη σας είχα υποσχεθεί. Να πούμε τρεις;

1️⃣ Κάποτε κολλητός του Ανδρέα, αργότερα όμως το γύρισε το μπιφτέκι. Τον πούλησε μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά. Και έφτασε να στηρίζει ο ΔΟΛ… τον Μιλτιάδη Εβερτ, ο Ψυχάρης έλεγε μάλιστα σε εκπομπή του στον ΑΝΤ1 «σας παρουσιάζω το διάδοχο του κ. Παπανδρέου και αυριανό πρωθυπουργό». Τελικά η εκπομπή κόπηκε.

2️⃣ Διατηρούσε προνομιακές σχέσεις με τον Κώστα Σημίτη και το εκσυχρονιστικό μπλοκ και στη μάχη διαδοχής του Ανδρέα το 1996, βάζει τη σφραγίδα του, με μία αμφιλεγόμενη συνέντευξη, μα κυρίως φωτογράφηση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που μάλλον εξέθετε παρά πρόβαλε θετικά τον τότε βασικό αντίπαλο του μετέπειτα πρωθυπουργού και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

3️⃣ Έβριζε στα γραφεία τον Αλέξη Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑίους, έως ότου με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκαν, καλοκαίρι του 2014. Επέμενε ότι ο μέλλων πρωθυπουργός του υποσχέθηκε σβήσιμο δανείων, κάτι που βέβαια δεν έγινε ποτέ πράξη. 

? Επί των αθλητικομιντιακών, που λατρεύετε, ξεκινά η αρεστή σε όλους Premier League, από φέτος και για έξι σεζόν κλείδωσε στη Nova, γύρισε και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην Κάντζα, όλα σε θυμίζουν και μόνο το ΠΑΣΟΚ λείπει.

?️ Το ερώτημα είναι βέβαια ο σπίκερ σε ό,τι έχει να κάνει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παίζει αύριο, Σάββατο, στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» κόντρα στη, ζάπλουτη πλέον, Νιούκαστλ. Στο σπικάζ θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης που, όποτε έδειχνε Ολυμπιακό η Nova, ως επί το πλείστον περιέγραφε τα ματς των «ερυθρόλευκων».

?? Έχασε την Championship η Nova, που δεν την ανανέωσε και κατέληξε στην Cosmote TV. Όχι όμως και την ολλανδική Eredivisie, που παρέμεινε στο μπουκέτο της.

? H Cosmote TV, σε αντίθεση με τη Nova πέρυσι, πρόκειται να δείχνει δύο αγώνες σε κάθε μεσοβδόμαδη αγωνιστική της Championship, με αστερίσκο τι θα κάνει όταν θα πέφτει αγωνιστική, πάνω σε αγώνες του Champions League, κάτι που γίνεται αρκετές φορές μέσα στη σεζόν.

? Ειρήσθω εν παρόδω, σύμφωνα με τα τελευταία official reports, η Cosmote ΤV έχει 640.000 συνδρομητές (από 580.000 πέρυσι την ίδια περίοδο), ενώ η Nova είχε 460.000 συν 80.000 της Wind Vision. To χάλκινο μετάλλιο παίρνει η Vodafone με 150.000. Και μιλάμε βέβαια για τους Έλληνες παρόχους…

? Διάβασα χθες στο sdna ότι η ΕΡΑ Σπορ έκοψε τις αποστολές και τις εκτός έδρας μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και τα περιγράφουν από το στούντιο. Όπως χθες, με Παναθηναϊκό και Άρη. Το ‘ψαξα λίγο το θέμα: υπήρχε βράδυ / βράδια πέρυσι που έγινε αυτό ξανά και ο φυσικός ήχος ερχόταν από live streaming… στοιχηματικής; Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Άντε και καλό σας Σαββατοκύριακο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.