Μιντιάρχης | Μεταγραφάρα ο ΣΚΑΪ, γκάφα ο Κυριάκος, μίνι σειρά στην ΕΡΤ

Μιντιάρχης | Μεταγραφάρα ο ΣΚΑΪ, γκάφα ο Κυριάκος, μίνι σειρά στην ΕΡΤ

Από όλα έχει ο σημερινός μπαξές του Μιντιάρχη, που δεν αφήνει τίποτε όρθιο…

? Να τα λέμε και τα καλά. Ο (θυελλώδης) έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης, με σκηνικό υπόβαθρο τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας, «ζωντανεύει» μέσα από τη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Άρη Λεμπεσόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πολλούς γνωστούς, καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές. Μια νέα μίνι σειρά 12 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, που σίγουρα θα απασχολήσει…

? Στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Star το Asia Express. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν επιστρέψει στη βάση τους και τα 9 ζευγάρια αλλά και οι παρουσιαστές Πέτρος Πολυχρονίδης και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

? Στελεχώνεται σταδιακά η ομάδα της Μαρίας Μπακοδήμου για τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής έχει κλείσει η Μαριλού Ρεπαπή (σ.σ. εξαιρετική), ενώ ένα βήμα πριν από τη συμφωνία είναι και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

? Η Τζένη Μελιτά θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η παρτενέρ του Φώτη Σεργουλόπουλου στο νέο καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

? Στις 20 Αυγούστου επιστρέφει, πρώτος πρώτος, ο Γιώργος Αυτιάς. Όχι, δεν τον καίει η τηλεθέαση, έτσι λέει. Απλά εμμένει, από τους λίγους στο κανάλι, ότι οι πρόωρες εκλογές είναι δεδομένες. Ξέρει κάτι;

? Στον οποίο ΣΚΑΪ χθες εμφανίστηκε η εξαιρετική Λένα Φλυτζάνη στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου. Ρεπατζού της Εύας Αντωνοπούλου, δυστυχώς. Νωρίτερα, έκανε εκπομπή (μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου) η Ναντίν Χαρδαλιά, του κυβερνητικού ρεπορτάζ. Καιρός είναι να της δοθεί μια ευκαιρία από το κανάλι.

? Εφημερίδα «Το Βήμα», 9 Ιουλίου 2019, δύο ημέρες μετά τις εκλογές, σε ρεπορτάζ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγραφε ότι «Ο κ. Κοντολέων ήταν προσεκτική επιλογή του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη» αναφορικά μ την ΕΥΠ. Τις προάλλες «Το Βήμα» έγραφε ότι «η επιλογή του κ. Παναγιώτη Κοντολέοντος για τη θέση του επικεφαλής της ευαίσθητης Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είχε εξαρχής επικριθεί». Χαχα…

? Αληθεύει ότι το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού αναρτήθηκε (κατά λάθος) στο Youtube μισή ώρα πριν από τη μετάδοσή του; Κι όμως… ναι.

?‍♂️ Για το χθεσινό διάγγελμα Μητσοτάκη, είναι ενδιαφέρον ότι αναφέρθηκε επανειλημμένως στο ζήτημα της παρακολούθησης πολιτικών προσώπων – αλλά δεν είπε ούτε λέξη για τη σημασία της θωράκισης των δημοσιογράφων έναντι τέτοιων πρακτικών. Γιατί άραγε;

? Καλή δουλίτσα γίνεται τον τελευταίο χρόνο από τον ΠΣΑΤ, αν και δεν λείπουν οι εσωτερικές έριδες – κλασικά εικονογραφημένα. Μετά από πολλά, πολλά χρόνια ανανεώθηκε το site του συνδέσμου, εκμοντερνίστηκε ενώ ήδη τα μέλη του έχουν τη δημοσιογραφική έκπτωση για συνδρομή στην Cosmote TV – θα ακολουθήσουν κι άλλα, μαθαίνουμε.

? Αύριο, Τετάρτη 10/8, ώρα 22:00, έχει UEFA Super Cup, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ματς που θα μεταδοθεί παράλληλα και από την Cosmote TV και το Mega (αφού υπάγεται στην κεντρική διαχείριση).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.