Μιντιάρχης | Σπέσιαλ κανάλια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Μιντιάρχης | Σπέσιαλ κανάλια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Οι special κινήσεις της Cosmote TV, οι άδειες που ακυρώνονται λόγω Βουλής, η… Telestet και άλλα πολλά

? Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, που θα μεταδίδει από σήμερα έως τις 21 Αυγούστου από το Μόναχο η ΕΡΤ, θα κοστίσει 10.000 ευρώ δίχως στο ποσό να συμπεριλαμβάνεται η δαπάνη για το τεχνικό κόστος.

⚽ Σενάρια ήταν, σενάρια έμειναν: να αφήσει το Mega τις παράλληλες μεταδόσεις του Champions League στην Cosmote TV, μετά τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Απόψε, πρεμιέρα για το Mega στην ευρωσεζόν, έχει Ρεάλ – Αϊντραχτ.

?? Είναι για το UEFA Super Cup στο… Ελσίνκι. Εκεί στην ΕΠΟ, όλα καλά;

? Σπέσιαλ κανάλια, αφιερωμένα στις τρεις μεγάλες της Αθήνας θα βγάλει η Cosmote TV! Το Cosmote Sport Ολυμπιακός Super League Pass, το Cosmote Sport Παναθηναϊκός Super League Pass και το Cosmote Sport ΑΕΚ Super League Pass. Θα μεταδίδουν μόνο αγώνες των ομάδων στο πρωτάθλημα, μαζί με σχετικές αθλητικές εκπομπές, ερώτημα αν θα υπάρχει υλικό και από παλιότερους αγώνες…

? Τρία νέα αθλητικά κανάλια βγάζει λοιπόν η Cosmote TV, πέντε έβγαλε και θα βγάλει συνολικά η Nova. Ήδη εκπέμπει το Novasports Premier League και ακολουθούν τα Novasports Extra 1, 2, 3 και 4 ως βοηθητικά των (πάρα πολλών, από φέτος) μεταδόσεων.

?️ Οι υποκλοπές κόβουν τις άδειες! Άρον άρον θα επιστρέψουν κεντρικοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι από τις 22 Αυγούστου, οπότε ανοίγει εκτάκτως η Βουλή για να συζητήσει το θέμα, να στείλει στην Εξεταστική κλπ. Πρώτος πρώτος ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega ενώ μάθαμε ότι και οι πρωινοί Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη γυρίζουν από εκείνη τη Δευτέρα.

? Δίπλα στη Μαρία Μπακοδήμου στο νέο της πόστο στον ΣΚΑΪ θα είναι οι Μαριλού Ρεπαπή, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντίνος Αρτσίτας και σε αρχισυνταξία Χριστιάνας Βαξεβάνη.

? «Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ύποπτος για την επινόηση δικτύου κατασκοπείας, τόσο εκτεταμένου που αγγίζει την παράνοια» έγραψε χθες τη ιταλική εφημερίδα «Republica», ενώ ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr υποστήριξε ότι «επίκειται νέος γύρος αποκαλύψεων στο θέμα για το βούρκο της ΕΥΠ». Θα έχει ενδιαφέρον αυτός ο Αύγουστος.

Μιντιάρχης | Σπέσιαλ κανάλια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

? «Μιλάτε; Σας ακούμε;». Πόσο επίκαιρο το παλιό σποτ της Telestet

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.