Μιντιάρχης | Υποκλοπές, παρασκήνια και τα πλάνα για Eurobasket

Μιντιάρχης | Υποκλοπές, παρασκήνια και τα πλάνα για Eurobasket

Καθημερινά η στήλη του Μιντιάρχη δίνει το στίγμα της…

? Και επίσημα στην ΕΡΤ ο Απόστολος Μαγγηριάδης, σε άλλη μια επιβεβαίωση της στήλης. Στον ΣΚΑΪ, κακά τα ψέματα, δεν του δόθηκαν όσες ευκαιρίες άξιζε.

? Μόλις προχθές πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον Αθήνα 9.84 τη μισθοδοσία Ιουλίου. Και με μειώσεις, λέει, από δυο 4ωρες στάσεις εργασίας και μια 24ωρη απεργία μέσα στον Ιούλιο, στο πλαίσιο μιας άνευρης επαναστατικής γυμναστικής που επέβαλαν κάποιοι στον κλάδο, αγνοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

? Οι εξελίξεις… δυναμώνουν και ανανεώνουν το ΠΑΣΟΚ. Σε αρκετά, και μάλιστα μεγάλα, Μέσα (ειδικά στα κανάλια) δεν υπήρχε καν ρεπόρτερ του κινήματος και η γραμμή δινόταν από όποιον τύγχανε να έχει βάρδια. Πλέον; Περιζήτητοι οι συνάδελφοι! Ενωμένο, δυνατό…

⁉️ Αγνωστοι παραμένουν ακόμη οι λόγοι της αποχώρησής του Στράτου Μπαλή, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στον συντονισμού του δελτίου του Mega.

? Συνάδελφοι, κάνα ρεπορτάζ θα κάνετε; Ας πούμε το ότι μετά τον «αποκεφαλισμό» Δημητριάδη, εκδιώχθη από την ΕΥΠ η υπ’ αριθμόν δύο, θα το πούμε ως είδηση; Και την έστειλαν στην υποδιεύθυνση για την αθλητικής βία.

?️‍♂️ Όπως κατήγγειλε, είχε παγιδευτεί για δύο εβδομάδες τουλάχιστον, το κινητό τηλέφωνο του εκδότη του DNM Group (pronews.gr, defencenet.gr και άλλα), Tάσου Γκουριώτη, τον περασμένο Οκτώβριο. Η παγίδευση εντοπίστηκε σε έλεγχο ασφαλείας μετά από διαπιστωμένη διαρροή στοιχείων που περιέχονταν στα αρχεία του κινητού.

? Άτιμο πράγμα η καρδιά. Η πληγή του δημοσιογραφικού χώρου. Δύο συνάδελφοι του αθλητικού, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης του ΑΝΤ1 και ο πολύπειρος Μάκης Διόγος, που τελεί και ταμίας στην ΕΣΗΕΑ, μαχητές και οι δύο, νίκησαν το έμφραγμα. Σιδερένιοι!

? Αντίθετα, το νήμα της ζωής της Ντίνας Τσολακίδου, που έτρεχε το kavalasports.gr, κόπηκε χθες, μόλις στα 49 της, νικημένη από τον καρκίνο. Ο χώρος, ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πρέπει να αναδείξει περισσότερο τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες στην επαρχία…

? Σάρωσε σε τηλεθέαση προχθές το Ελλάδα – Ισπανία, απόψε η ΕΡΤ δείχνει και το δεύτερο φιλικό, επί ισπανικού εδάφους κι από βδομάδα η ΕΡΤ δείχνει το Τουρνουά Ακρόπολις.

? Κι ακολουθεί, 1 με 18 του Σεπτέμβρη, το Eurobasket. Αποκλειστικό θα σας έχει η στήλη κι από εκεί. Πάντως, να ξέρετε, εκεί που δεν συζητούσαν καν για ΕΡΤ1, λογικά εκεί πάνε τα ματς της Εθνικής (και σε ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 τα άλλα).

? Σας έγραφα χθες για το team της Μαρίας Μπακοδήμου στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ και εντέλει υπάρχει κι άλλη προσθήκη: ο Θέμης Καίσαρης από την 24Media. Έκπληξη. Θα έχει ενδιαφέρον η παρουσία του ως (καλός) γνώστης πολλών θεμάτων, πλην αθλητικών.

? Και ως αναρωτήθηκε και μια ψυχή (για να ευθυμήσουμε λίγο…), τι ακολουθεί, πανελίστας ο Τσάρλυ στη Φαίη Σκορδά;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.