Μιντιάρχης | Συνδρομή… στη συνδρομή, η περιουσία του Κοντομηνά και οι (νέες) αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Μιντιάρχης | Συνδρομή… στη συνδρομή, η περιουσία του Κοντομηνά και οι (νέες) αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ, επί πληρωμή τα σπέσιαλ κανάλια ομάδων στην Cosmote TV

?  Συνεχίζεται για τα καλά η μάχη του streaming και η υποχώρηση του Netflix, με την Disney να το ξεπερνάει για πρώτη φορά σε αριθμό συνδρομητών διεθνώς στο τέλος Ιουνίου.

? Συγκεκριμένα, έφτασε τους 221,1 εκατομμύρια συνδρομητές τον Ιούνιο έναντι 220,7 εκατομμυρίων συνδρομητών του Netflix. Βέβαια, ότι η Disney έχει τρεις πλατφόρμες streaming: το Disney+, το Hulu και το αθλητικό ESPN+. Αλλά και πάλι, έχει τη σημασία του.

? Αν και οι ενδιαφερόμενοι για τις κινηματογραφικές αίθουσες της Village Cinemas –που ανήκαν στην Demco του αείμνηστου Δημήτρη Κοντομηνά– ήταν αρχικά τέσσερις, προσφορές κατέθεσαν δύο, το fund του Νίκου Καραμούζη και ο ΑΝΤ1, ο οποίος και «κέρδισε» τις 7 αίθουσες, που βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο.

? Άλλη μια επένδυση του ομίλου, κοντολογίς, αλλά μιας και μέρος των περιουσιακών στοιχείων της Demco έχει περάσει στην Eurobank, εκκρεμούν να τακτοποιηθούν μεγάλα δάνεια και να κλείσουν υποθέσεις. Όπως με τη βίλα Κοντομηνά στην Ύδρα που άλλαξε χέρια τον περασμένο μήνα και αποκτήθηκε έναντι 2,8 εκατ. ευρώ από τον επιχειρηματία Βασίλη Κάτσο, πρώην ιδιοκτήτη της Pharmathen και βασικός μέτοχος της εταιρείας επιχειρηματικών συμμετοχών VNK Capital.

? Εκτός από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Ακης Παυλόπουλος θα συνεργαστούν και στο ραδιόφωνο του ομίλου αφού οδεύουν για τη ζώνη 11-12 που είχε μείνει κενή. Η Εύα Αντωνοπούλου θα πάει στο 3-4 και, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, ο (σύντροφός της) Γιάννης Κολοκυθάς σταματά από το ραδιόφωνο κρατώντας μόνο το κομμάτι της τηλεοπτικής αρχισυνταξίας.

? Τις προάλλες διαβάσατε για τα σπέσιαλ κανάλια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που ετοιμάζει η Cosmote TV. Όλα δείχνουν όμως ότι οι εν λόγω «υπηρεσίες», εξ ου και η ονομασία π.χ. Cosmote Sport Παναθηναϊκός Super League Pass, θα είναι συνδρομητική.

? Συνδρομή στη συνδρομητική; Ε, ναι, pay per view το λένε…

? Οι εντός έδρας αγώνες της εθνικής βόλεϊ Ανδρών στο πλαίσιο των προκριματικών του EuroVolley 2023 πρόκειται να μεταδοθούν από την ΕΡΤ, ενώ οι εκτός έδρας αγώνες από την Cosmote TV.

? Πρεμιέρα σε Serie A και Primera Division από αυτό το… ΠΣΚΔ, οι «αιώνιοι» της Ισπανίας παίζουν στη Nova: το Σάββατο στις 22:00 έχει Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την Κυριακή στις 23:00 έχει Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

? Μιας και πιάσαμε τα αθλητικομιντιακά, και επειδή ο Μιντιάρχης τα λέει σαν τον Γιώργο Βαρεμένο (σταράτα). Καλή επιτυχία στον νέο διευθυντή του Gazzetta.gr, Θάνο Σαρρή, ο οποίος επέστρεψε εδώ και λίγο και στο site, αναβαθμισμένος. Το ξέρει το «μαγαζί», δεδομένη η επιτυχία του διαδεχόμενος τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

? Στα παλιά λημέρια του οποίου, στο Sport24.gr, δεν υπήρξαν εντέλει δομικές αλλαγές: μετά τις αποχωρήσεις των Μάνου Μίχαλου και Γρηγόρη Μπάτη: το βάρος σηκώνει ο Παντελής Βλαχόπουλος.

ΥΓ. Καλό ΠΣΚΔ και τα λέμε Τρίτη, ίσως και Τετάρτη αν αργήσει να έρθει το βαπόρι…

Μιντιάρχης | Συνδρομή… στη συνδρομή, η περιουσία του Κοντομηνά και οι (νέες) αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.