Μιντιάρχης | «Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές στην ΕΡΤ, Όλγα VS «Καθημερινής»

Μιντιάρχης | «Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές στην ΕΡΤ, Όλγα VS «Καθημερινής»

Νέες ταινίες, επάνοδος ντε Νίρο, «κλείδωσαν» οι παρουσιαστές στην ΕΡΤ, μοίρασμα… ολυμπιακό στην Cosmote TV.

? «Αδειασε» την «Καθημερινή», και κατά συνέπεια και την κυβέρνηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ, που έμειναν εκτός υπουργικής καρέκλας (και το εκμεταλλεύτηκε, μιας και έγινε μανούλα) απάντησε στο δημοσίευμα της «Κ» περί συχνών απουσιών της από την της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

?  «Έχω αδιάλειπτη παρουσία στην επιτροπή, ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ή και κατά την πρώτη περίοδο μετά τον τοκετό, μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2022» απάντησε. Προς τι όλα αυτά; Μα η Επιτροπή θα αναλάβει να εξετάσει τι έγινε με τις περιβόητες υποκλοπές ενώ η κ. Κεφαλογιάννη φέρεται, εδώ και καιρό, ως άκρως δυσαρεστημένη με τον πρωθυπουργό βάσει παρασκηνιακών δημοσιευμάτων.

?️ Τετάρτη… κοντή γιορτή λοιπόν. Στις 24/8, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών. Εξ ου και προετοιμάζονται και τα κανάλια, ως και ο Νίκος Ευαγγελάτος τότε επιστρέφει στο Mega.

? Ειρωνεία; Στη συζήτηση στη Βουλή δεν θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αν και βασικό πρόσωπο στις παρακολουθήσεις, αφού δεν είναι βουλευτής!

?? Είδατε, για να μην έχει λίστα Πέτσα η χώρα των χιλίων λιμνών…;

? Η Λυδία Φωτοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού παραμένουν στην ΕΡΤ και μετά την «Τούρτα της μαμάς» συνεχίζουν με τη νέας δραματικής σειράς «Sempre Viva» που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στα Κύθηρα.

? Στην αναδυόμενη αγορά των audiobooks επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Ομιλος ANT1. Το πρώτο σημαντικό βήμα γίνεται με το JukeBooks, τη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της. Το JukeBooks  είναι κάτι αντίστοιχο με το Netflix και το Spotify στο χώρο του βιβλίου και ξεκίνησε τη λειτουργία του προσφέροντας και αναγνώστες και ακροατές 280 τίτλους audiobooks στα ελληνικά.

? Ο μυθικός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που τις προάλλες έκλεισε τα 79, θα έχει διπλό ρόλο στη μαφιόζικη δραματική ταινία εποχής της Warner Bros, «Wise Guys», που αναφέρεται στους μαφιόζους των 50s Βίτο Γκενοβέζε και Φρανκ Κοστέλο.

? Κλείδωσαν οι εκκρεμότητες στην ΕΡΤ. Στην πρωινή ζώνη, τις καθημερινές η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και τα Σαββατοκύριακα ο Δημήτρης Κοτταρίδης με τη Νίνα Κασιμάτη. Στο πρώτο δελτίο ειδήσεων στις 12:00 θα βρίσκεται η Αλεξάνδρα Δουβαρά, στο μεσημεριανό των 15:00 η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και στο βραδινό από Δευτέρα έως Πέμπτη ο Γιώργος Κουβαράς και Παρασκευή έως Κυριακή ο Απόστολος Μαγγηριάδης

? Οι δύο δημοσιογράφοι θα έχουν ενημερωτικές εκπομπές και στη late night ζώνη της ΕΡΤ1 αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ελληνικών σειρών.

⚽ Ξεκίνησε και η Super League. Και έπεσε μοιρασιά στις περιγραφές της Cosmote TV. Προχθές περιέγραψε το Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός ο Γιώργος Θαναηλάκης, την Κυριακή στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι.


Τιτιβίσματα στο @mintiarxis, ηλεκτρονικό ταχυδρομείον εις το [email protected].

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.