Μιντιάρχης | PAO TV, η επιστροφή! Αποκαλύψεις…

Μιντιάρχης | PAO TV, η επιστροφή! Αποκαλύψεις…

Καυτό, «πράσινο» ρεπορτάζ από τον Μιντιάρχη για το νέο κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Και πολλά άλλα, όπως κάθε μέρα…

?? Τι ενώνει τους Κάτια Αντωνιάδη, Αλεξία Καλαϊτζή, Κώστα Καντούρη, Ελβίρα Κρίθαρη, Ανδριάννα Μαγγανιά, Ευτυχία Πενταράκη, Γιώργο Σιδέρη, Γιάννη Σουλιώτη, Έλενα Αποστολίδου και Μαρία Σταθοπούλου; Άπαντες πήγαν ανταποκριτές στην Ουκρανία για λογαριασμό της ΕΡΤ, από τις 24 Φεβρουαρίου μάλιστα. Και θα βγει αύριο, Τετάρτη στις 23:00 ειδική εκπομπή, ανακαλώντας ιστορίες και πρόσωπα.

? Πληρωμένη απάντηση στον Γιάννη Πρετεντέρη για το άρθρο του στα «Νέα» έδωσε ο Θανάσης Κουκάκης. Αφού ο σχολιογράφος του ΔΟΛ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο παρακολουθούσαν «έναν ελάχιστα γνωστό δημοσιογράφο μιας ελάχιστα γνωστής δημοσιογραφικής σύμπραξης», αναφερόμενος στον Κουκάκη.

?️ Και ο Θανάσης Κουκάκης με ανάρτησή του στο Twitter, μέσα σε 37 λέξεις του εξήγησε τι πραγματικά έγινε με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Μάλιστα «για οκτώ χρόνια γράφαμε στις ίδιες εφημερίδες». Πετσόκομμα…

? Οι δημοσιογράφοι των «New York Times» έχουν βγάλει μερικά από τα σημαντικότερα ρεπορτάζ στην παγκόσμια ιστορία της δημοσιογραφίας. Όμως όχι, στην Ελλάδα του 2022 οι ΝΥΤ αποτελούν μια φυλλάδα κιτρινισμού σύμφωνα με πλειάδα ΜΜΕ. Τίποτε τυχαίο…

? Από Δευτέρα 29/8 επιστρέφουν οι εκπομπές στο αθηναϊκό Blue Sky, με τη Λίνα Κλείτου να συνεχίζει στο δελτίο και στην βραδινή εκπομπή να σχολιάζουν οι Σωτήρης Ξενάκης, Νίκος Ελευθερόγλου και Γιώργος Καραμέρος.

? Γύρισε, λέει, δυναμικά ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ. Και βλέπω μετρήσεις: 13,3% τηλεθέαση ο Αυτιάς και 22,6% η «Ωρα Ελλάδος» στο Open!

?? Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, «Happy Day», επιστρέφει από φέτος ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος καλύπτει τα διεθνή νέα και θεματολογία του Χόλιγουντ.

? Επιεικώς άθλιος ήταν χθες βράδυ ο ήχος από το «Ολντ Τράφορντ» στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Πρέπει να τα δουν αυτά τα θεματάκια στη Nova, θύμισε αρχές δεκαετίας ’90 που βλέπαμε τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στην ΕΡΤ με Τορίνο και Αγιαξ, με ήχο από το υπερπέραν (και με χιόνια στην εικόνα).

☘️ Έρχονται ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο για το νέο κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Εκεί δηλαδή που θα μεταδίδονται τη νέα σεζόν όλοι οι αγώνες από το βόλεϊ ανδρών, γυναικών, το μπάσκετ γυναικών, το πόλο και τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟ. Στις ανακοινώσεις θα γίνει γνωστό το πώς, οι τιμές κλπ. αλλά υπάρχει και μια άλλη πληροφορία που αλίευσε η στήλη….

?️ Ο Παναθηναϊκός το έχει ψάξει αρκετά για να είναι όσο πιο εύκολο και χρηστικό στον κόσμο. Και θα βγει με την επωνυμία PAO TV. Αυτό που χρησιμοποίησε πριν δυο χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ορισμένα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το brand σκίζει, το όνομα είναι μικρό και εύπεπτο, για να δούμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.