Μιντιάρχης | Σενάρια για Μαλέσκου, βγάζει σάιτ το ΠΑΣΟΚ, Λιγκ Καπ σε μόλις… 576p!

Μιντιάρχης | Σενάρια για Μαλέσκου, βγάζει σάιτ το ΠΑΣΟΚ, Λιγκ Καπ σε μόλις… 576p!

Το ματς που μεταδόθηκε χωρίς να το ξέρει κανείς, οι συζητήσεις παρουσιαστών με την ΕΡΤ, τα ΠΑΣΟΚικά «θέλω» και άλλα μιντιακά παρασκήνια…

? Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκινάει στην ΕΡΤ, στην πρωινή της ζώνη, δίπλα (ως έχουμε γράψει) στην Τζένη Μελιτά αλλά θα υπάρχουν κι άλλοι. Εξ ου και είναι σε συζητήσεις η Ελένη Καρποντίνη (ήταν στον ΣΚΑΪ πέρυσι), η Ράνια Αλευρά και ο Μιχάλης Προβατάς, η πρώτη έχει σχεδόν δώσει τα χέρια.

? Γιώργος Λιανός στην παρουσίαση και Ελενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός στην επιτροπή: χωρίς αλλαγές το φετινό «The Voice» του ΣΚΑΪ.

? Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η οποία ψάχτηκε γενικώς για αλλού, κλασικά στο πρωινό, αλλά δεν έκατσε κάτι… Ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που βασίζεται στην εύρεση λέξεων. Και μη χειρότερα.

? Κακά τα ψέματα, ενώ ΝΔ (αμέτρητα) και ΣΥΡΙΖΑ (συγκεκριμένα) έχουν τα «δικά τους» ΜΜΕ, το ΠΑΣΟΚ υστερεί πια. Πάρα πολύ. Εξ ου και στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν γίνει και συζητήσεις για αποκλειστική συνεργασία με site που ασχολείται αποκλειστικά με την κεντροαριστερά, αλλά και υπάρχουν σκέψεις για άνοιγμα ειδησεογραφικού portal με καθαρά «πασοκικά» χαρακτηριστικά. Στο κίνημα θεωρούν ότι «η κυβερνητική προπαγάνδα έχει φτάσει στο απροχώρητο» και χρειάζεται μια μιντιακή απάντηση. Ενδιαφέρον…

?️ Τουλάχιστον 14 πρεμιέρες θα γίνουν στο Disney+ την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την «Disney+ Day» που διοργανώνει ο διεθνής μιντιακός κολοσσός. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, θα παρουσιαστούν τίτλοι από την Disney, την Pixar, τη Marvel, το Star Wars, το National Geographic και άλλοι.

? To Action24 έδειξε χθες, χωρίς να ενημερώσει καν (με ένα δελτίο Τύπου, κάτι βρε αδερφέ) αγώνα του Λιγκ Καπ Αγγλίας, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου απέκτησε πρόσφατα. Μετέδωσε το Μπόλτον – Αστον Βίλα 1-4, τελευταία στιγμή. Και απόψε, Τετάρτη, θα δείξει στις 21:45 το Τράνμιρ – Νιούκαστλ και νωρίτερα, στις 19:00 σε μαγνητοσκόπηση, το Φλίτγουντ – Έβερτον 0-1.

⚽ Η μετάδοση του εν λόγω αγώνα χθες από το Action24 μέσω streaming Cosmote TV και EON TV (για τη Nova) σταμάτησε πριν ξεκινήσει το ματς και συνεχίστηκε αργότερα ενώ η εικόνα ήταν κάκιστη: σε ανάλυση 576p σύμφωνα με τα διαγνωστικά της Cosmote. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί μελλοντικά…

?? Το Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη θα δείξει απόψε το Mega σε σπικάζ Αντώνη Κατσαρού και σχόλιο Γιώργου Χελάκη. Καλή επιλογή ως ματς, ατυχία που χτύπησε και θα λείψει ο Τάσος Μπακασέτας.

? Και το Mega και η Cosmote TV θα μεταδώσουν live την Πέμπτη 25/8 στις 19:00 την κλήρωση των ομίλων του Champions League 2022-23.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.