Μιντιάρχης | Οι ερτζιανές… μεταγραφάρες και τα «όπλα» του Open

Μιντιάρχης | Οι ερτζιανές… μεταγραφάρες και τα «όπλα» του Open

Ενισχύθηκαν τα ραδιόφωνα του Real FM, του ΣΚΑΪ και των Παραπολιτικών, το δυνατό νέο πρόγραμμα του «ανοιχτού καναλιού».

? Πλήρως ανανεωμένο και με ανταγωνιστικό πρόγραμμα ρίχνεται στη νέα σεζόν το Open που εστιάζει ιδιαίτερα στη μυθοπλασία, εκτός από την ενημέρωση και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

? Ανανεωμένο με αρκετά νέα πρόσωπα, από τους (πολύ) πρωινούς Μάνο Νιφλή και Χρύσα Φώσκολου, τους πρωινούς Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη και τη νέα εκπομπή με την Ινα Ταράντου ως τα new entries στις εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα (ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο σεφ Νίκος Καρβέλας) και της Μάριον Μιχελιδάκη (Τζώρτζια Γεωργίου, Γιώργος Δάσκαλος και Κωσταντίνος Ντάφλος) καθώς και τη σατιρική «Λάβα» του Βαγγέλη Περρή μαζί με Αθηναΐδα Νέγκα, Χριστίνα Κατσαντώνη και άλλους,

? Ωστόσο το μεγάλο χαρτί του Open είναι ο Μανούσος Μανουσάκης που έρχεται με το δεύτερο μέρος της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» ενώ ποντάρει πολλά και στη δραματική σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς» με την Πέμη Ζούνη αλλά και τη χιουμοριστική σειρά «Η δική μας οικογένεια», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου.

? Αφού αποχώρησε (ήταν διευθυντής σύνταξης) από το Mega, ο Στράτος Μπαλής εντάχθηκε στο Action24.

? Από τις 29 Αυγούστου ξεκινά το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ 100,3 και με νέα πρόσωπα στα FM του. και ο Άκης Παυλόπουλος, και ο Γιάννης Πιτταράς, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, και η Λένα Φλυτζάνη και  η Πηνελόπη Γκάλιου πήραν θέση πίσω από τα μικρόφωνα ενώ το κεντρικό magazinο αναλαμβάνουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Μάλλης.

? Μιας και πιάσαμε τα ερτζιανά, το δελτίο του Real FM θα παρουσιάζει από 29/8 ο Νίκος Στραβελάκης. Κι έχει την… πλάκα του διότι ως και πέρυσι Στραβελάκης και Παπαδόπουλος ήταν σε ΣΚΑΪ και Real FM!

? Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πάντως μία από τις δύο καλύτερες φετινές «ερτζιανές» μεταγραφές: τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η οποία ως και πέρυσι στον ΣΚΑΪ έδινε το δικό της στίγμα. Το «έχει» και το ραδιόφωνο, θα τη βλέπουμε και δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

? Ποια ήταν η άλλη; Η Νίκη Λυμπεράκη που μετά από χρόνια στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, επιστρέφει. Θα κάνει καθημερινά 11 με 12 στα Παραπολιτικά 90.1 (του ομίλου, λογικό, μιας και είναι στο Mega) ενώ στο νέο πρωινό του σταθμού το δίδυμο θα είναι οι εξαιρετικοί συνάδελφοι Βασίλης Σκουρής και Σωτήρης Ξενάκης (7 με 9).

? To Action24 έδειξε χθες το Τράνμιρ – Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, φιλότιμη η προσπάθεια του καναλιού στις πρώτες του live μεταδόσεις μετά από πέντε χρόνια. Και, μαθαίνουμε, οι επόμενες μεταδόσεις θα είναι ακόμη καλύτερες, ακόμη και μέσω Cosmote TV και EON TV (Nova). 

⚽ Η ΕΡΤ θα μεταδώσει μέσω των καναλιών EΡΤ Sports της πλατφόρμας ERTFLIX τους ημιτελικούς και τον τελικό του U-20 Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο διεξάγεται στην Κόστα Ρίκα. Ξημερώματα Παρασκευής 26/8 στις 00:30 το Ισπανία – Ολλανδία και στις 04:00 το Βραζιλία – Ιαπωνία.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.