Μιντιάρχης | Η Γιάμαλη… νωρίς, ο Γκόντζος με Βερβελέ και το μυστήριο με τη Δούκισσα

Μιντιάρχης | Η Γιάμαλη… νωρίς, ο Γκόντζος με Βερβελέ και το μυστήριο με τη Δούκισσα

Το νέο πρόγραμμα του Kontra, η βασίλισσα των δελτίων, οι υποκλοπές και οι αθλητικοί των Παραπολιτικών.

 ? Λες και την έβγαλε (την ανακοίνωση) με το ζόρι ο ΑΝΤ1. Για τη Δούκισσα Νομικού ο λόγος, καθώς δεν αναφέρθηκε πουθενά το ακριβές πλαίσιο συνεργασίας – ενώ είναι γνωστό ότι θα λάβει τη θέση της Φαίης Σκορδά στο πρωινό. Μυστικό το έχουν;

? Χωρίς αλλαγές σε επίπεδο προσώπων θα πορευτεί το Kontra Channel στη νέα σεζόν, από Δευτέρα 29/8 βγαίνει το νέο πρόγραμμα. Ωστόσο το «Επί του Πιεστηρίου», με τους Φοίβο Κλαυδιανό, Κώστα Πουλακίδα και Σπύρο Σουρμελίδη θα μειωθεί σε διάρκεια (19:10 με 20:30), θα ακολουθεί με το «Western» του Πάνου Παναγιωτόπουλου, στις 21:30 θα βγαίνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη και το «Kontra24» της Νατάσας Γιάμαλη θα ξεκινά 23:15 και όχι τα μεσάνυχτα.

? Παράλληλα, η βασίλισσα των δελτίων συνεχίζει να καλοπερνάει…


⚖️ Αρχίζει από σήμερα, με μεγάλη καθυστέρηση, η μάχη στη Βουλή για τις υποκλοπές και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θύμισαν εποχές… 2015. Για τέτοια κάψα μιλάμε.

? Η, δε, ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι «παρακολουθεί με έντονη ανησυχία τις εξελίξεις με αφορμή δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο» και υπογραμμίζει ότι «η προσπάθεια απαξίωσης δημοσιογράφων από τους εκάστοτε κυβερνητικούς παράγοντες και μάλιστα ακόμα και σε επίσημες δηλώσεις και έγγραφα προς την ΕΕ, αντιβαίνει στην συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ελευθερίας του Τύπου».

⤵️ 108η θέση. Τόσο απλά.

? «Εξω πάμε καλά». Παλιό μότο. Για τον Panathinaikos ήταν, για κάτι άλλο, δεν θυμάμαι πώς βγήκε. Το WaterGateGR πάντως είναι μεγάλο, διεθνές θέμα, εδώ και πολλά 24ωρα… Ιδού:

?️ Η αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή θα μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον, με το θέμα των παρακολουθήσεων…

? Δεν θα συνεχίσει στον Ελλάδα FM ο Γιώργος Γεωργίου, δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους.

? Όλοι οι καλοί χωράνε. Για τον Παραπολιτικά FM ο λόγος. Ο Κώστας Γκόντζος θα κάνει ντουέτο, καθημερινά 17:00 με 19:00 στο νέο πρόγραμμα, μαζί με τον Διονύση Βερβελέ, είχαν συνυπάρξει και στο Over FM. Στον ίδιο σταθμό ξεκινά και ο Δημοσθένης Καρμοίρης, ήταν επίσης στον Over FM εσχάτως

? Αρκετά τα παράπονα στο e-mail της στήλης, ότι η μετάδοση χθες του Σερβία – Ελλάδα τόσο μέσω Youtube (την προσέφερε δωρεάν) όσο και μέσω της εφαρμογής της Nova (από την EON TV), διεκόπη στο β’ ημίχρονο για κάμποση ώρα. Συμβαίνουν αυτά.

✍️ Τέλος εποχής για τη Super League καθώς μετά από μια 4ετία ο πολύπειρος Δημήτρης Τσακίρης δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του, με τα καταπληκτικά στατιστικά που έγραφε, πριν και μετά τους αγώνες ενώ συνέγραψε το «60 χρόνια Α’ Εθνική», ένα συλλεκτικό βιβλίο.

? Και Diamond League προσεχώς, επίσης από την ΕΡΤ. Το κυνήγι των… διαμαντιών αρχίζει στη Λωζάνη από σήμερα.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.