Μιντιάρχης | Οι πρόωρες, η μιντιακή «μπομπίτσα», η ταχύτητα 1 Giga και το μυστήριο με Τσιόδρα

Μιντιάρχης | Οι πρόωρες, η μιντιακή «μπομπίτσα», η ταχύτητα 1 Giga και το μυστήριο με Τσιόδρα

Αδιανόητες  ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα, παρασκήνιο από Μαξίμου, τηλεοπτική επαναφορά για «βαρύ» όνομα, νέες εκπομπές και πολλά άλλα…

? Σας έγραψα χθες για νέο «φάγωμα» στου Μαξίμου, μετά τον Αργύρη Παπαστάθη. Το τοπίο παραμένει νεφελώδες διότι έχουν μπλέξει τα… μπούτια τους με τους Τσιόδρες. Η πιάτσα βοά ότι είχε παραιτηθεί ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρης Τσιόδρας αλλά ένα Μέσο έγραψε είδηση περί παραίτησης του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα (από τη θέση συμβούλου του πρωθυπουργού). Αμφότερες οι ειδήσεις διαψεύδονται, αλλά καπνός υπάρχει. Θα επανέλθουμε.

? Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει τελικά την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2 ενώ η ηθοποιός παίζει και στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια». 

? Ξεκίνησαν σταδιακά οι εκπομπές, πρεμιέρες για τα πρωινά. Ο Δημήτρης Οικονόμου έχει πλέον και Ακη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ, σαν να έχει traffic η εκπομπή. Ο ένας μιλά πάνω στον άλλο. Ας το δουν εγκαίρως.

?  «Ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν ότι οι εκλογές Θα γίνουν το φθινόπωρο, το είχα πει και δημόσια, και διαψεύστηκα» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega. Μα τι πιο σύνηθες να συμβεί, θα έλεγε κανείς…

? Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και η Ελλη Τριανταφύλλου αναλαμβάνουν εκπομπή στον Real FM τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί ως τις 12:00.

?️ Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού τα Σαββατοκύριακα στην ΕΡΤ. δοκιμαστικά είχε κάνει η Κατερίνα Καραβάτου αλλά «κόπηκε».

? Σας προϊδέασα τις προάλλες, με τιτίβισμα, για μιντιακή μπομπίτσα. Δυνατή. Με βαρύ όνομα.

⚡ Πρόκειται για τον Γιάννη Μιχελάκη, που παραιτήθηκε από τον Real FM και την καταπληκτική εκπομπή που έκανε τα πρωινά με τον Γιώργο Χουδαλάκη. Πρώην διευθυντής ειδήσεων σε Mega και ΑΝΤ1, το 2011 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της καραμανλικής ΝΔ, διετέλεσε και βουλευτής, και υπουργός Εσωτερικών, το 2015 δεν εξελέγη και επέστρεψε στη δημοσιογραφία αναλαμβάνοντας ξανά τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων στον ΑΝΤ1 για δύο χρόνια.

?️ Και πού πάει; Ακούω δυνατά ότι αναλαμβάνει μεγάλη διοικητική θέση στον ΑΝΤ1 ενώ φήμες ήθελαν να έχει πρόταση και από το ανερχόμενο Action24, αλλά δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

? Τη θέση του Μιχελάκη έλαβε ήδη στον Real FM ο Γιώργος Σιαδήμας, που πρόσφατα εντάχθηκε στο Open.

? Ειρήσθω εν παρόδω, Ευλαμπία Ρέβη και Σιαδήμας… χτύπησαν 13άρι στο δυναμικό κοινό στην πρεμιέρα της εκπομπής τους στο Open, αφήνοντας τον Γιώργο Αυτιά και τον ΣΚΑΪ σε μονοψήφια και το Mega με μόλις δύο μονάδες διαφορά μπροστά (με Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα).

? Επιστρέφει τηλεοπτικά ο Τάκης Χατζής, που θα παρουσιάζει εκπομπή στο One Channel κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30.

? Νέο πρόγραμμα στον Alpha 989 από στις 5 Σεπτεμβρίου. Το πρωινό ανέλαβε ο Σπύρος Σεραφείμ ενώ εντάχθηκε στην ομάδα και ο Γιώργος Ευγενίδης.

? Εκπομπή κάθε Σάββατο στις 12:00 ξεκινά ο στο Πρώτο Πρόγραμμα ο τέως διευθυντής της ΕΡΑ Σπορ, Τάσος Επιτρόπου.

?️ Εξαγγελίες ετοιμάζει την εβδομάδα της ΔΕΘ ο Μιχάλης Τσαμάζ που αναμένεται να υποσχεθεί πως θα προσφέρει στους συνδρομητές της Cosmote (με οπτική ίνα, εννοείται) πρωτοφανείς -για τα ελληνικά δεδομένα- υψηλές ταχύτητες διαδικτύου των 300 mps, 400 mps αλλά και 1 Giga. H Cosmote επιδιώκει να καλύψει περίπου τα 2/3 των γραμμών της χώρας με οπτική ίνα.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.