Μιντιάρχης | Μεταγραφή στο Star, συνεργασία «Παραπολιτικών» και «Sportday»

Μιντιάρχης | Μεταγραφή στο Star, συνεργασία «Παραπολιτικών» και «Sportday»

Καθημερινά ο Μιντιάρχης έχει καυτό ρεπορτάζ…

? Από το Σάββατο 10/9 ξεκινά η Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην ομάδα της, που είχε και στο Open: από την αρχισυντάκτρια Μαρία Αχουλιά ως την Ντέμη Ντάβαρη, τον Γιώργο Σπανουδάκη και τη Μαρία Μπουρνιά.

⤴️ Καλή μεταγραφή για το Star, όπου εντάχθηκε στο τμήμα των διεθνή η Ελενα Παπαδημητρίου, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΪ. Όπου η αλήθεια είναι ότι η καλή συνάδελφος είχε «χαντακωθεί»…

? Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, μετά την λήξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου.

? Τέλος στη συνεργασία του δημοσιογράφου Δημήτρη Κουκλουμπέρη με τον ραδιοσταθμό 105,5 Στο Κόκκινο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

?‍♂️ Αντιμέτωποι με περιορισμούς και με την εχθρική συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών βρέθηκαν χθες δημοσιογράφοι στην κινητοποίηση απεργών στο εργοστάσιο της εταιρίας «Μαλαματίνα», στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Συνάδελφοι που κάλυπταν από το πρωί τα βίαια επεισόδια που εξελίσσονταν μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και απεργών, καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί τους εμπόδιζαν συστηματικά να έχουν πρόσβαση στο πεδίο όπου εξελίσσονταν οι συγκρούσεις, ενώ άνδρες της ασφάλειας κατέγραψαν σε βίντεο δημοσιογράφους που ήταν επιτόπου για ρεπορτάζ.

? Ειδική αναφορά στην Ελλάδα και στον Όμιλο ΟΤΕ έκανε η διοίκηση της Deutsche Telekom με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν. Ο λόγος ήταν η υψηλή κερδοφορία της ελληνικής θυγατρικής, αλλά και οι επιδόσεις της Cosmote TV που έφτασε αισίως τους 642.000 συνδρομητές, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 10,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021.

? Στα στούντιο Alpha στα Μελίσσια στεγάζονται πλέον αρκετές εκπομπές του ΣΚΑΪ κι εκεί αναμένεται να μετακομίσει το επόμενο διάστημα το Action24, αποχωρώντας από το Γαλάτσι όπου εδώ και καιρό συστεγάζεται με τη «Sportday».

? Ειρήσθω εν παρόδω, η «Sportday» θα συνεργαστεί με τον Παραπολιτικά FM του ομίλου Μαρινάκη. Πώς; Κάθε Σαββατοκύριακο, 18:00 με 00:00, θα κάνει εκπομπή ο Δημοσθένης Καρμοίρης και θα βγαίνουν για σχόλια οι Γιώργος Χελάκης, Θεολόγος Αλεξανδράτος, Αλέξανδρος Σόμογλου, Νίκος Σαρίδης, Κώστας Γουλής, Βαγγέλης Αρναούτογλου και Σπύρος Γρομητσάρης.

3️⃣ Κοινή συνισταμένη ο Γιώργος Χελάκης: επικεφαλής του Over FM (που εδώ και καιρό εκπέμπει μόνο μέσω web radio), παρουσιαστής στο Mega και σχολιαστής στον Παραπολιτικά FM.

⚽ Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, το Mega θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Νάπολι – Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

? Από το Dailymedia είχατε διαβάσει αποκλειστικά, πρώτοι, το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Eurobasket. Υπήρξαν προσθήκες όμως καθώς μερικά ματς, σε δύσκολες ημέρες (με πολλά παιχνίδια) θα δείξει τελικά και η υβριδική ERT Sports. Στις 3/9 (18:45) το Λιθουανία – Γαλλία, στις 6/9 (22:00) το Ισραήλ – Σερβία και στις 8/9 (21:30) το Μεγάλη Βρετανία – Ιταλία. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, ΕΔΩ.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.