Μιντιάρχης | Καζάνι που βράζει ο ALPHA, επιστροφή Ακριβοπούλου, απογοήτευση η Νομικού

Μιντιάρχης | Καζάνι που βράζει ο ALPHA, επιστροφή Ακριβοπούλου, απογοήτευση η Νομικού

Η απεργία, η παραίτηση στον Alpha, η λίγη Δούκισσα, η επάνοδος Ακριβοπούλου, το NFL και άλλα πολλά…

? Όπως τα γράψαμε από χθες. 24ωρη απεργία σήμερα στα κανάλια, τα πανελλαδικά. Διότι ο νόμος των κατ’ ελάχιστο 400 εργαζομένων ανά κανάλι πέφτει στους 240. Είναι ο ίδιος νόμος των τηλεοπτικών αδειών, ναι, αυτός που έκανε νόμιμο το επί σειρά των σαθρό τοπίο των καναλιών. Δεν άρεσε στους καναλάρχες. Και αλλάζει. Τίποτε τυχαίο…

?‍♀️ Από το δικό μου ρεπορτάζ, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ελλη Στάη είχε επαφές με το Action24, πηγή μου μάλιστα ανέφερε ότι το θέμα βγήκε από το περιβάλλον της ίδιας – και όχι από το κανάλι.

? Μετά την απόφαση του Alpha να αναλάβουν το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, δυο γυναίκες, η Μαρία Νικόλτσιου και η Eφη Μπαρμπάτση, η κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού μόνο καλή δεν είναι καθώς η Εφη Αλεβίζου υπέβαλλε την παραίτησή της, η οποία δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμη.

⏬ Απογοητευτικό το πρωινό του ΑΝΤ1 στη μετά-Σκορδά εποχή. Ο ανασφαλής Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τη θεματολογία με τη… Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Δούκισσα Νομικού βγήκε στη μισή εκπομπή, κλασικά άνευρη, δίχως σχόλιο, γνώμη και ό,τι άλλο απαιτεί η θέση. Όχι μόνο όμορφη παρουσία.

Μιντιάρχης | Καζάνι που βράζει ο ALPHA, επιστροφή Ακριβοπούλου, απογοήτευση η Νομικού

? Εκεί που υπήρχε ο παλιός ΔΟΛ, δεν υπάρχουν σήμερα ούτε οι επιγραφές. Το ιστορικό μέγαρο του ΔΟΛ, στην πλατεία Καρύτση, που στέγασε σπουδαίες πένες της δημοσιογραφίας για δεκαετίες, είχε εγκαταλειφθεί χρόνια από τον Οργανισμό, αλλά οι επιγραφές παρέμεναν για να θυμίζουν το παρελθόν του. Πηγή: harddog.

? Νέο πρόσωπο στα ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, νέο πρόσωπο που σίγουρα θα δημιουργήσει θόρυβο η αναγγελία του ονόματός του. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου επιστρέφει στα ερτζιανά και από τις 12 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει το μεσημεριανό magazino του 105.5 Στο Κόκκινο. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι.

? Η αξιωματική αντιπολίτευση πάσχει, εδώ και καιρό, μιντιακά, μα δεν έκανε και τίποτε να το διορθώσει. Καιρό τώρα. Διότι με η «Αυγή», το ραδιόφωνο Στο Κόκκινο, η «Εφημερίδα των Συντακτών», το «Documento» και το Ieidiseis, δεν αρκούν. Ούτε μόνο του ένα Kontra. Φίλα προσκείμενο δείχνει, αλλά όχι πάντα, το News247 ενώ το Flash που βγήκε διαδικτυακά πριν κάνα χρόνο, με επικεφαλής μάλιστα την επικοινωνιολόγο και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, Ζωή Χαλιδιά, ούτε που «ακούγεται» στο διαδίκτυο, ούτε σε ραδιόφωνο (ως ακουγόταν) προχώρησε.

? Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γρηγόρης Ψαριανός υποχρεούται βάσει δικαστικής απόφασης να καταβάλλει 4.000 ευρώ στη βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε υποβάλλει αγωγή για προβολή προσωπικότητας. Τι προσβολή; Εκείνη τη fake φωτό με το ντεκολτέ στο βήμα της Βουλής. Ας πρόσεχε.

? Εκεί στο Mega, τη μια δεν πετυχαίνουν σωστά λογότυπα, την άλλη ξεχνούν… ένα.

? Συνεργασία με τον Νικήτα Αυγουλή ξεκίνησε ο Real FM, για την περίοδο του Eurobasket.

? Από το αθλητικό τμήμα του Open, απ’ όπου αποχώρησε, η Αγγελική Κούρκουλου βρήκε νέο επαγγελματικό σταθμό: στο τμήμα επικοινωνίας του ΟΠΑΠ. Προ δύο ετών είχε γίνει, στο Open, η πρώτη Ελληνίδα που περιέγραψε ποδοσφαιρικό αγώνα (το Μιραντές – Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο Ισπανίας).

? Με το ματς Λος Αντζελες Ραμς – Μπάφαλο Μπιλς, ξημερώματα Παρασκευής 9/9, ξεκινούν οι μεταδόσεις του NFL από την Cosmote TV. Που όμως ακόμη δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση…

⚽ Επίσης, στο πρόγραμμα της Cosmote TV υπάρχει (για τις 24/9) το Φόρεστ Γκριν – Εξετερ για την αγγλική League One, τη λεγόμενη Α’ Αγγλίας. Νέο deal; Θα δείξει.

ΥΓ. Επικό!


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.