Μιντιάρχης | Το νόμιμο, το ηθικό, η Φαίη και… η Εθνική

Μιντιάρχης | Το νόμιμο, το ηθικό, η Φαίη και… η Εθνική

Επάνοδος Μιντιάρχη με καυτό μιντιακό παρασκήνιο από τη ΔΕΘ.

? Η ελληνική έκδοση του Fashion TV είναι το δεύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μετά το Naftemporiki TV που είναι, ήδη, στον αέρα, στις 20 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει εκδήλωση στην Ακρόπολη για τα 25 χρόνια του Fashion TV και την έναρξη της ελληνικής έκδοσης. 

☝️ Η παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ έβγαλε ειδησούλες, και πολιτικές (συνεργασία με Βελόπουλο ενόψει – αφού δεν διαψεύστηκε – και τέλος στα σενάρια για τον εκλογικό νόμο) αλλά και μιντιακές.

? Ας πούμε, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση που έξι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ (και δύο μετακλητοί υπάλληλοι) εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπροσωπώντας ιδιωτικό Μέσο. Νόμιμο είναι, ηθικό όμως; Κάτι τέτοια αμαυρώνουν την εσχάτως πολύ καλή εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης.

?‍? Ονόματα θέλετε; Ονόματα λοιπόν. Ο Δημήτρης Γκάτσιος κάνει κυβερνητικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ και υπέβαλλε ερώτηση ως δημοσιογράφος του Capital. Η Γεωργία Σκιτζή (του πολιτικού της ΕΡΤ) ρώτησε εκπροσωπώντας το Newsbeast. Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος (παρουσιαστής του πρωινού της ΕΡΤ!) συστήθηκε ως δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών». Η Κατερίνα Σερέτη, επίσης από το πρωινό, έκανε ερώτηση εκπροσωπώντας το Newsit. Ο Κώστας Καντούρης, πρόσφατα και απεσταλμένος της ΕΡΤ στην Ουκρανία, ρώτησε τον πρωθυπουργό ως δημοσιογράφος του Associated Press. Η Βιργινία Δημαρέση, που έχει την αρχισυνταξία της εκπομπής «Άξονες ανάπτυξης» της ΕΡΤ3, υπέβαλλε ερώτηση για λογαριασμό του Status FM.

?️ Οι, δε, μετακλητοί είναι ο Τάσος Τασιούλας (στο γραφείο Τύπου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) και ο Τάσος Πίκουλας, μετακλητός στο υπουργείο Εργασίας, που ρώτησαν για το Voria.gr και το Political αντίστοιχα.

?‍? Επίσης, γνωστή παρουσιάστρια δελτίου τοπικού αθηναϊκού καναλιού εμφανίστηκε εκνευρισμένη στα «πηγαδάκια» καθότι μένει εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ. Τόσο εκνευρισμένη που «απείλησε» να κατέβει… με τον Μπογδάνο. Μάλιστα.

? Είναι, βεβαίως, στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης να επιλέγει ποια Μέσα θα εκπροσωπηθούν στη ΔΕΘ ωστόσο το να έχει δικαίωμα ερώτησης ένα τοπικό από τα Ιωάννινα και τη Λάρισα αλλά όχι μεγάλα, πανελλαδικά, μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική, τουλάχιστον δίκαιο δεν το λες.

?‍? Μιας και η στήλη ήταν παρούσα το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, τα φλας και το ενδιαφέρον κέρδισαν, δημοσιογραφικά, δύο. Ο Κώστας Καραμανλής, που φυσικά και δεν μίλησε πουθενά και ισχυρός υπουργός που ήδη χτίζει προσωπικά για την επόμενη ημέρα…

?️ Εκλογές πάντως θα γίνουν. Σύντομα ή όχι, σημασία δεν έχει για τα κανάλια που ήδη οργανώνονται. Το Star θα συνεργάζεται με την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO του Αντώνη Παπαργύρη και το Open με τη MRB του Δημήτρη Mαύρου.

? Εκπομπή στο νέο πρόγραμμα του En Lefko 87.7 πήρε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, στις 10:00 το πρωί για μια ώρα και κατόπιν ακολουθεί για δύο απολαυστικές ώρες η εμβληματική Αφροδίτη Σημίτη.

? Δυνατό ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο για τη Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές την υποδέχτηκαν θερμά, δίνοντας στο «Στούντιο με θέα» την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 16,6% .

? Πρωτιά και για το «Καλύτερα δε γίνεται», στην πρεμιέρα του, το Σαββατοκύριακο καθώς η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha ήταν μπροστά στο σύνολο κοινού με 16,9% κατά μέσο όρο όσο και στο δυναμικό κοινό με 13,9%. Την εκπομπή παρακολούθησαν 1.387.000 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, έστω για ένα λεπτό.

❓ Αληθεύει ότι, εν μέσω μέτρων για την ενεργειακή κρίση, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έκλεισαν τα κλιματιστικά σε όλα τα γραφεία;

? Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 62χρονος παρουσιαστής εκπομπών σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, Θόδωρος Σερεμετάκης που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

? Θερμά συλλυπητήρια στη εξαιρετική συνάδελφο του μιντιακού ρεπορτάζ, Ναταλία Ανδρικοπούλου, για την πρόσφατη απώλειά της.

?️ Και κάτι αθλητικό: κάτω τα χέρια από τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Εξαιρετικός, απόλαυση είναι σε κάθε του περιγραφή!

?? Επόμενο ραντεβού, απόψε στις 21:30 με τη Γερμανία, στον προημιτελικό. Και δεν μπορώ να περιμένω…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.