Μιντιάρχης | Deals για Στικούδη, Κοντογεώργη, δίπολο Ράνιας & Σίας, τέλος η Αλεβίζου

Μιντιάρχης | Deals για Στικούδη, Κοντογεώργη, δίπολο Ράνιας & Σίας, τέλος η Αλεβίζου

Η παραίτηση αλλά και το νέο deal στον Alpha, το εξώδικο του συζυγοκτόνου, οι νέες εκπομπές και ο… ματιασμένος Ολυμπιακός.

? Οριστική είναι η αποχώρηση της Εφης Αλεβίζου από τον Alpha, μετά την προ ημερών παραίτησή της. Και μάλιστα, ως έμαθε η στήλη, αποχωρεί οικογενειακώς από την Αθήνα για νέα αρχή. Τα καλύτερα να της ευχηθούμε.

? Εξώδικο σε όλα τα κανάλια (πλην ΕΡΤ) απέστειλε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στα οποία απαγορεύει την αναφορά του ονόματός καταδικασμένου ως δολοφόνου της Καρολάιν. Αναφέρει ότι «η αναπαραγωγή του ονόματος του, πριν την τελεσίδικη απόφαση, προσβάλλει την τιμή του συζυγοκτόνου και έχει σοβαρές επιπτώσεις σε ηθικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο».

? Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η λογική των εντύπων «δύο ταχυτήτων» που υιοθετεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, από εισήγηση του Γιάννη Οικονόμου, υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, με κριτήριο την 15νθήμερη και άνω περιοδικότητα και το απασχολούμενο δυναμικό.

? Δύσκολα θα σπάσει φέτος το δίπολο ΣΚΑΪ και Mega στις τηλεθεάσεις των δελτίων. Προχθές η Σία Κοσιώνη έφερε 15,6% και η Ράνια Τζίμα 13,4%.

? Παρά τη δήλωση του Ηλία Ψινάκη στον συνεργάτη του Στέλιο Δρουμαλιά στην κάμερα του «Breakfast» του Star (ότι «η εκπομπή με την Αννίτα Πάνια δεν είναι για τηλεόραση»), αμφότεροι συνεχίζουν τις συζητήσεις με το Mega χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει τελική συμφωνία.

? Καλά πήγε το δοκιμαστικό με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη στο Star και ετοιμάζονται για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

? Η Κατερίνα Στικούδη θα είναι τελικά στα backstage του φετινού «J2US» του Alpha.

?️ Αντί για Παρασκευή, φέτος το «After Dark» του ΣΚΑΪ με τον Θέμη Γεωργαντά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 23:45.

? Γνωστή, μεγάλη εφημερίδα έχει στα χέρια της πλούσιο, αποκλειστικό υλικό από το θέμα της χρονιάς. Με τις υποκλοπές έχει να κάνει, για να δώσουμε ένα στοιχείο. Τόσο… βαρβάτο που ακόμη το σκέφτονται, όχι το «πότε» θα το βγάλουν αλλά το «αν». Κάνει τζιζ…

? Η ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε deal με το κατάστημα Public Συντάγματος για τους δημοσιογράφους – μέλη της, με εκπτώσεις σε αγορές σχολικών ειδών, γραφική ύλης και βιβλίων.

? Την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ δίνει έναν ακόμα  αγώνα για καλό σκοπό, στο στάδιο της Αργυρούπολης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της UNESCO Νοτίων Προαστίων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού.

⚽ Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-0 από τη Φράιμπουργκ, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις πασάρουν για λίγο στο Nations League και επιστρέφουν με τρεις αγωνιστικές μέσα στον καυτό Οκτώβριο: με Κάραμπαχ (μέσα στις 6/10, έξω στις 13/10) και Φράιμπουργκ (έξω στις 27/10) τα ματς των «ερυθρολεύκων».

? Eurobasket ή Champions League; Ο κόσμος το βράδυ της Τετάρτης είδε τη ματσάρα της Πολωνίας με τη Σλοβενία στην ΕΡΤ και όχι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λειψία! 11,4% έκανε το μπάσκετ συνολικά και 11,1% η μετάδοση του Mega.

✈️ Ο Μιντιάρχης ξαναπετάγεται στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ και επιστρέφει από Δευτέρα με, κλασικά, καυτό παρασκήνιο…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.