Μιντιάρχης | Ξεκινούν οι σειρές, η διπλή «Μηχανή» και η «εθνική κηδεία»

Μιντιάρχης | Ξεκινούν οι σειρές, η διπλή «Μηχανή» και η «εθνική κηδεία»

Σε διπλό ρόλο ο Χρίστος Βασιλόπουλος, ξεκινά η μάχη της prime time στα κανάλια, πώς θα καλυφθεί η κηδεία της Ελισάβετ.

⚰️ Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου ακολούθησαν εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών και χιλιάδες ή εκατομμύρια αναρτήσεις που σχολίαζαν και την παραμικρή λεπτομέρεια της επικείμενης κηδείας και της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, σύμφωνα με αφιέρωμα του γαλλικού πρακτορείου AFP, αυτή η τόσο εκτενής κάλυψη των γεγονότων μπορεί στο τέλος να αποθαρρύνει εντελώς το κοινό από το να τα παρακολουθεί, οδηγώντας σε μια πληροφοριακή κόπωση (γνωστή ως infobesity).

? Τέλος πάντως, σήμερα η κηδεία και η εναπόθεση της Ελισάβετ στον βασιλικό τάφο. Και σχεδόν όλα τα κανάλια, τα ελληνικά, θα έχουν απεσταλμένους και πολύωρη κάλυψη.

? Η κηδεία στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και η πομπή που θα ακολουθήσει θα μεταδοθούν ζωντανά από τα δίκτυα ΒBC, ITV και Sky. Η κηδεία θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα σε 125 κινηματογράφους σε όλη τη Βρετανία, με δωρεάν είσοδο ενώ γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε πάρκα, πλατείες και καθεδρικούς ναούς για την προβολή της τελετής.

? Η Ελισάβετ δεν ήταν απλά μια βασίλισσα. Ήταν μια σταρ του θρόνου. Και πρόκειται για την πρώτη «εθνική κηδεία» που πραγματοποιείται στη Βρετανία μετά από αυτή του Ουίνστον Τσώρτσιλ το 1965: η σορός έμεινε σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες και 321.360 άνθρωποι περίμεναν σε μια ουρά μήκους ενός μιλίου για να τον δουν…

? Αρχίζει από απόψε η μάχη της… prime time στα κανάλια. Στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της «Γης της Ελιάς» στο Μega ενώ ο ΑΝΤ1 ξεκινά στις 20:00 με την επαναφορά του «Εκατομμυριούχου», στις 21:00 θα παίζει η κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» και στις 22:00 η αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι».

? Στον Alpha θα ξεκινήσει στις 20:00 η σειρά εποχής «Ο παράδεισος των Κυριών» δίνοντας τη σκυτάλη στις 21:00 στο δεύτερο κύκλο του «Σασμού». Το Star βγάζει στις 17:30 τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τρία μίλια» και στις 21:00 το νέο «GNTM» ενώ δύο σειρές κάνουν πρεμιέρα και στον ΣΚΑΪ: στις 18.50 η «Άγρια Γη» και στις 21:00 ο «Γλυκάνισος». Στις 17:45 θα κάνει πρεμιέρα στο Open η σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς».

? Εσείς ξέρατε ότι έχουμε πρίγκιπα του θρόνου στην Ελλάδα; Ε, το BBC άλλα λέει… Ντροπή.

?  Το Μουντιάλ έχει κάνει άνω κάτω τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για τους «Ράδιο Αρβύλα» και δεν είναι ακόμη τίποτε δεδομένο αναφορικά με την ώρα προβολής τους εν μέσω της διοργάνωσης του Κατάρ.

⤵️ Σε μονοψήφια νούμερα η πρεμιέρα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με τη Μαρία Μπακοδήμου αγχωμένη, άνευρη και το πάνελ λίγο. Δεν θα βγάλει τη χρονιά αν συνεχίσει έτσι.

⏳ Σε διπλό ταμπλό φέτος ο Χρίστος Βασιλόπουλος. Η εξαιρετική «Μηχανή του χρόνου» συνεχίζεται κάθε Δευτέρα στο Cosmote History από Οκτώβριο με νέες έρευνες ενώ ξεκινά και προσωποκεντρικές εκπομπές στην ΕΡΤ. Λέγεται ότι αυτή για την Αλίκη Βουγιουκλάκη θα γράψει ιστορία… «Πρόσωπα», σύντομα λοιπόν.

⚽ Μπρέικ στα πρωταθλήματα, ακολουθούν από την Πέμπτη οι εθνικές ομάδες και το Nations League, τα δύο ματς της Εθνικής μας με Κύπρο (24/9) και Βόρεια Ιρλανδία (27/9) δείχνουν Alpha και Nova. Η οποία Nova δείχνει σχεδόν όλα τα παιχνίδια ενώ ο Alpha θα μεταδώσει live και τις αναμετρήσεις Ιταλία – Αγγλία (23/9), Αγγλία – Γερμανία (26/9)…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.