Μιντιάρχης | Η αποτυχία του ΣΚΑΪ, το «ποδαρικό» Μητσοτάκη και η απίστευτη τηλεθέαση

Μιντιάρχης | Η αποτυχία του ΣΚΑΪ, το «ποδαρικό» Μητσοτάκη και η απίστευτη τηλεθέαση

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού στον Sfera, η τηλεθέαση της βασιλικής κηδείας, η δριμεία ανακοίνωση κατά του Over FM.

? Το ερώτημα με τα διάφορα νούμερα, που μαζεύουν οι παραγωγές για να κάνουν ακριβώς αυτό (νούμερα) είναι το κατά πόσο ελέγχονται. Και εξετάζονται. Ναι, και ψυχολογικά. Ο μάνατζερ ράγκμπι είναι μια καλή αφορμή για να ανοίξει αυτή η κουβέντα.

? Η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Open για την κηδεία της Ελισάβετ αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του δυναμικού κοινού της τηλεόρασης (18-54 ετών) τη Δευτέρα με ποσοστό 10,8%. Η μετάδοση ξεκίνησε στις 13:48 και διήρκησε έως τις 17:44 με παρουσιαστές την Πόπη Τσαπανίδου, τον Νίκο Στραβελάκη και τον Σωτήρη Δανέζη και συνεχείς ζωντανές ανταποκρίσεις της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Νελόπουλου από το Λονδίνο.

? Η οποία Ρέβη… τα έφτυσε μένοντας 17 σερί ώρες… στο στασίδι!

Μιντιάρχης | Η αποτυχία του ΣΚΑΪ, το «ποδαρικό» Μητσοτάκη και η απίστευτη τηλεθέαση

? Η ειδική αναλύτρια Καρολίνα Μπελτράμο υποστηρίζει ότι την κηδεία της Λίλιμπετ παρακολούθησε σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη (4,1 δισ. τηλεθεατές), βέβαια είναι αδύνατον να μετρηθεί αυτό. Τέσπα (sic) ας το δεχθούμε. Το μεγαλύτερο ρεκόρ τηλεθέασης έχει μέχρι στιγμής η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα (1996) με 3,6 δισ. τηλεθεατές κι ακολουθεί η κηδεία της Νταϊάνα το 1997 με 2,5 δισ. τηλεθεατές.

? Επανασυντονισμός του δέκτη απαιτείται για όσους είστε επαρχία και δεν βλέπετε το ΕΡΤNEWS, κανάλι που εκπέμπει πανελλαδικά από χθες. Η μετάδοση του έχει ήδη αρχίσει και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote TV και Nova.

⤵️ «Πάτωσαν» οι σειρές του ΣΚΑΪ: η «Αγρια γη» που προηγείται του κεντρικού δελτίου ειδήσεων σημείωσε 10,3% στο σύνολο και μόλις 4,7% στο δυναμικό κοινό και ο πολυδιαφημισμένος «Γλυκάνισος» έκανε 3,8% και μόλις 2,6%. Εξ ου και του αλλάζουν ημέρα και ώρα προβολής.

↗️ Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το Mega ήταν πρώτο τη Δευτέρα με ποσοστό 15,5% εξαιτίας κυρίως της «Γης της Ελιάς», ακολούθησε ο Alpha με 13,9% και στην τρίτη θέση ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1 με 10,7%, ενώ το Star ανέβηκε στο 10,5%. Η ΕΡΤ1 με 6,9% στην 6η θέση και στην 7η το Open με 6%.

? Ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Sfera 102.2 έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πέρα από τους εύλογους… συνειρμούς περί καλοτυχίας (ή μη), αν μη τι άλλο πιστώνεται υπέρ των πολιτικών αρχηγών να κάνουν και τέτοια επικοινωνιακά: τρικ από τη μια, ματ από την άλλη. Μη σας πω ότι επιβάλλεται.

Μιντιάρχης | Η αποτυχία του ΣΚΑΪ, το «ποδαρικό» Μητσοτάκη και η απίστευτη τηλεθέαση

? Το σημαντικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Πρωινού Sfera» (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιανός, Νάνσυ Αντωνίου, Παναγής Τζωρτζάτος, Νίκος Καλούδης) πρότειναν στον αέρα της εκπομπής να συνομιλήσουν, σταδιακά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μάλιστα πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

? Ειρήσθω εν παρόδω, επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ως campaign strategist και υπεύθυνος ψηφιακών μέσων ο Ερικ Παρκς, που έχει βάλει τη σφραγίδα του και στις προηγούμενες εκλογές.

? Άκρως καυστική ανακοίνωση από την ΕΤΕΡ κατά του Over FM. «Καλούμε τον Γιώργο Χελάκη να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν και να απαλλαχθεί από το σύνδρομο καταδίωξης το οποίο τον βαραίνει. Οι ιστορίες για αγρίους (κατά κόσμον παπατζιλίκια) πλέον αποτελούν πολύ φθηνές δικαιολογίες» ανέφερε.

⚽ Ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν, θα είναι σήμερα καλεσμένος του Βάιου Τσούτσικα στον Σπορ FM στις 12:00 και για δύο ώρες.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.