Μιντιάρχης | Πωλήσεις καναλιών, άφιξη Σάρον και πολύ μπάλα…

Μιντιάρχης | Πωλήσεις καναλιών, άφιξη Σάρον και πολύ μπάλα…

Επιβεβαίωση για τη μεταβίβαση καναλιού, σενάρια για ακόμη ένα, μια παγκόσμια αποκλειστικότητα και δράση με Εθνικές και μπάσκετ

? Επιβεβαίωση για το Dailymedia που από τις 6 Αυγούστου το είχε αποκαλύψει. Για το Channel 9, κάποτε δεύτερο τη τάξει κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά, απομένουν μόνο οι υπογραφές για να μεταβιβαστεί από τον Τάσο Μπούρα (παράλληλα εκδότης τη «Sportday» στον Διονύση Παναγιωτάκη, τέως ιδιοκτήτη του Action24. Και εκεί θα μεταφερθεί το… παλιό Action24, ή έστω μεγάλο μέρος του.

? Χμ… Σε σενάρια εξαγοράς μεγάλου ελληνικού καναλιού εμπλέκουν τον Τζον Καλαφάτη, γνωστό producer που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

? Τα καλά να λέγονται. Βρήκα χρόνο να δω το διπλό ντοκιμαντέρ «Μικρά Ασία» του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ, για τα 100 χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και ήταν παραπάνω από εξαιρετικό. Αναζητήστε το σε reply TVs ή στη web tv του ΣΚΑΪ. Αξίζει!

? Η λέξη «κατάντια» είναι μικρή πια. Ανούσια. Άδικη για οτιδήποτε που είναι χαμηλά. Υπάρχουν και χειρότερα… Μα, τα έπιπλα; Είστε σοβαροί;

? Ηθοποιός, ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καλλιτέχνης, μητέρα, κόρη. Η Σάρον Στόουν έρχεται στην Αθήνα για το διεθνές συνέδριο της «Vogue Greece» και της «Καθημερινής» που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Νοεμβρίου.

?? Παγκόσμια αποκλειστικότητα για το TV5Monde καθώς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Αλέν Ντελόν (ναι… τον γνωστό) ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι και θα προβληθεί σήμερα στις 14:30.

? Παράθυρο στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής ανοίγουν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10:00, μέσα από τη νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο «Δύο στις 10», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

⚽ Κύπρος – Ελλάδα το Σαββατόβραδο στις 21:45 για το UEFA Nations League σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, σχόλιο Ντέμη Νικολαΐδη και ρεπορτάζ Αποστόλη Λάμπου από τη Nova. Ο αγώνας μεταδίδεται παράλληλα κι από τον Alpha σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Nova.

? Τηλεοπτικό, εκτός από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (από την ΕΡΤ3) θα είναι και το «Νεόφυτος Χανδριώτης» με Ολυμπιακό και Περιστέρι παρόντες. Από την Cosmote TV οι μεταδώσεις, σήμερα στις 20:30 αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι η Χάποελ Χολόν, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τον Ερυθρό Αστέρα.

? Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης, είναι καλεσμένος της Μαρίας Κυριάκη, στην εκπομπή «‘Εχω κάτι να σου πω» που κάνει πρεμιέρα στο Πρώτο Πρόγραμμα, σήμερα Παρασκευή 23/9 στις 19:00. Διαδικτυακά η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας από το ertecho.gr.

? Στις 26 του μήνα λήγει η προθεσμία για τις καταθέσεις ενδιαφερόμενων για το Κύπελλο Ελλάδος αλλά δεν υπάρχει για άλλη μια φορά κανένας ενδιαφερόμενος…

? Η Nova μεταδίδει αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ Γυναικών 2022 της FIBA που ξεκινά σήμερα Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Αυστραλία-Γαλλία (22/9, 13:30), Γαλλία – Καναδάς (23/9, 11:00), ΗΠΑ – Κίνα (24/9, 07:30) οι πρώτες μεταδόσεις σε περιγραφές της Δώρας Παντέλη.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.