Μιντιάρχης | «Μπαμ» της Cosmote TV, «άδειασμα» Κουρή και… σταλινικός ΑΝΤ1

Μιντιάρχης | «Μπαμ» της Cosmote TV, «άδειασμα» Κουρή και… σταλινικός ΑΝΤ1

Η εμφάνιση της Αναστασοπούλου, η πρεμιέρα των Κοντογεώργη και Θεοχάρη, το φάουλ της ΕΡΤ με την… πρωίαν και άλλα πολλά…

? Όπως τα γράφαμε. Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνουν την παρουσίαση του ανανεωμένου «DOT», το οποίο μετά από πολλά χρόνια αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πηγαίνει στο Star, τα Σαββατοκύριακα, στις 13:50. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου.

? Ασχετο αλλά το «Νάντια» της Κοντογεώργη δεν βγαίνει από το «Κωνσταντίνα» αλλά από το «Αδαμαντία»…

? Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά ξεκινούν εντέλει από Δευτέρα 10/10 στις 13:00 και όχι στις 10:00. Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 έγινε… μεσημεριανό καθώς η ενημέρωση, από το πρωί ως και τη μεσημβρία, φέρνει καλά νούμερα.

? Ομολογουμένως καλά αντανακλαστικά… Αλλά ο τίτλος «Πρωίαν σε είδον» έμεινε! Λίγο άκυρο δεν είναι; Μεσημβρίαν, ας πούμε; Όχι;

⁉️ Επίσης, η ανακοίνωση της ΕΡΤ ήρθε ξαφνικά, χωρίς να ενημερωθεί ο Νίκος Κουρής και η ομάδα του. και δεν έχουν λάβει απάντηση από το κανάλι, σχετικά με το εάν θα συνεχιστεί το «Δες Βρες» ή αν θα μείνει στον… πάγο. Συν ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας παραγωγής προς τρίτους – ένα θέμα που σχεδόν πήρε διαστάσεις σκανδάλου το προηγούμενο διάστημα- και η άρνησή της να εκχωρήσει τα δικαιώματα στην ΕΡΤ, στάθηκε εμπόδιο….

? Η Μαρία Αναστασοπούλου, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είναι η μεταγραφή της χρονιάς: ο ΑΝΤ1 βρήκε λύση για το πρωινό για πολλά χρόνια. Χθες στου Γρηγόρη Αρναούτογλου το «The 2Night Show» εμφανίστηκε ακομπλεξάριστη, χαμογελαστή, αληθινή. Σπανίζουν τέτοια πρόσωπα από την τηλεόραση του σήμερα.

⚒️ Τι σχέση έχει ο ΑΝΤ1 και η Σοβιετική Ενωση; Εύκολο…

? Λογικά το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του πάει για αρχές του 2023. Μουντιάλ, γαρ…

? Οι… Μπάκοι, ως έχουν γίνει γνωστοί στην πιάτσα οι Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος, είναι σε προχωρημένες επαφές για την εξαγορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών. Δεν κάνουν μόνο μιντιακές επενδύσεις (βλέπε Action24). Οι… κεραίες μου έπιασαν πάντως ότι την ψάχνουν και για ραδιόφωνο.

? Η νέα αγωγή κατά του Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), λόγω της αρθρογραφίας του για τις εκδηλώσεις της Ένωσης στον Γράμμο και το Βίτσι, επαναφέρει το θέμα της βιομηχανίας αγωγών που στρέφονται κατά δημοσιογράφων. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ. Η ΕΑΑΣ αξιώνει 70.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

? Από τη Nova στην Cosmote TV! Τόσο το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όσο και το Super Cup, άλλαξαν… στέγη. Και το… θαυμαστικό έχει να κάνει διότι από τη Nova είχε αναφερθεί και διαφημιστεί, ανάμεσα σε άλλες λίγκες, τη Lega Basket Serie A για τη φετινή σεζόν…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.